Fatmallper1 Kızlar oğlum 1 yaşında artık. Milupa devam sütü kullanan var mı önerir misiniz? Oğlum sadece sabah kalkınca süt içiyor formül mamalar da artık bütçemi zorluyor biraz. Bunu gördüm bir yaş sonrası diyor kullananların yorumlarını merak ediyorum
Figen35 Fatmallper1 merhaba ben kullanıyorum ilk inek sütü verdim ama içmedi onu veriyorum içiyor ama doktorumuz formül mama daha kullanmamız gerektiğini söyledi uyurken hala veriyorum
Fatmallper1 mom093 çocuklar için mi sindirimi kolay oluyor değil mi ? Birde tam bir yaşına girince mi verdiniz yoksa iki yaşına yakın mı
mom093 Fatmallper1 evet canim çocuklar icin normalde bebelac devam sütü kullaniyordum yasina 1 hafta var kızımın ben pinar devam sütü aliyorum ama direk vermiyorum suyla karıştırıp genelde bebe biskuvisinin icine koyuyorum zaten biberon tutmuyor kizim bebelaci da kaşıkla yediriyordum o yüzden pinar devam sütunu ben bebe biskuvisi icin aliyorum
ikizerkekannesi Fatmallper1 ben kullanıyorum öğle uykusuna geçerken ara ara içiriyorum tadı gayet güzel severek içiyor ikizlerim
Dmt-01 Fatmallper1 ben kullanıyorum ama heryerde bulunmuyor bitek migrosta bulabiliyorum migrosta avm nin içinde herzmana gitmek mümkün olmuyo oyüzden onu bulamadığımda pınar kullanıyorjm ama milupada güzel ben bir yaşına girince başlamıştım bi sorun yaşamadık biz
Mihram18 Fatmallper1 bende 1 yaştan sonra milupa devam sütü kullanmaya başladım oğlum için. Günde 1 paket içiyor genelde tadı güzel inek sütü içmeyince bunu denemek istedim hala da kullanıyoruz
Mihram18 ezgizehra ben sıcak suyun içine koyarak ısıtıyorum direk Cezveye döküp ısıtmadım ama bozulur mu bilemiyorum