Deletedmom54121 Aybarss_Mom https://m.n11.com/cem-pirlanta-teflon-tencere-tava-seti-tencere-takimi-9-prc-P35574889
Mombaby123 Aybarss_Mom canım granitler belli bi saatden sonra ciziliyo ki o şekilde zararli çocuğu yemek vereceksin bence iyi düşün yine de sen bilirsin canım benim vardı kaldrdim
AND-20 Aybarss_Mom granit döküm tencere bende aldım baya büyük ve ağır geldi bana Görümcem de aldı ordu besliyoz evde diye inceliyodu ama sağlam baya bi ortimax marka bu arada fabrikadan aldık biz ama internetten değil😊
kbr-frk-ysf Aybarss_Mom şuan emsan kullanıyorum evlenirken cehizde almıştım. Ama Karaca falan düşünüyorum tam kapanmadan sonra bakıp
Polikistikannee Aybarss_Mom Aynısını ben aldım markaya güvenerek taç diye ici soyuldu bildiğin boyaymış. Emsani tek geçerim kesinlikle 👍
Polikistikannee Aybarss_Mom Evet Pisman oldum bende tac aldığıma müsait olunca resmini eklerim buraya
Merve201119 Aybarss_Mom annem kullanıyor Emsan arven çok güzel çok memnun canım ben emsani tercih ederdim
Aybarss_Mom kbr-frk-ysf anladım canım ama burda birkaç postta karacadan memnun olmadıklarını söylemişlerdi canım