Azemmm Aybarss_Mom emsann var bende kullanıyorum çok güzel ama makinaya atmanı tavsiye etmem ben kücügünü attım altı karardı
AND-20 Aybarss_Mom granit döküm tencere bende aldım baya büyük ve ağır geldi bana Görümcem de aldı ordu besliyoz evde diye inceliyodu ama sağlam baya bi ortimax marka bu arada fabrikadan aldık biz ama internetten değil😊
Polikistikannee Aybarss_Mom Aynısını ben aldım markaya güvenerek taç diye ici soyuldu bildiğin boyaymış. Emsani tek geçerim kesinlikle 👍
Abf Aybarss_Mom emsan var bende, 2 yıl oldu alalı, genel olarak memnunum ama tavanın içi karardı birde kapağının tutma yeri çatlamış
Aybarss_Mom Azemmm bu fotoğraftaki nasıl sence canım bunu mu yoksa farklı modelini mi almalıyım yoksa granit olarak hepsi aynı ömürlü mü
Aybarss_Mom Abf granitlerin ömrü genel olarak aynı mı canım bi de trendyoldan hiç tencere almadım güvenilir olur mu
Aybarss_Mom Mombaby123 interin Çelik tenceresi var ama bi süre sonra yanmaya başladı o yüzden granit almak istedim
Mombaby123 Aybarss_Mom canım granitler belli bi saatden sonra ciziliyo ki o şekilde zararli çocuğu yemek vereceksin bence iyi düşün yine de sen bilirsin canım benim vardı kaldrdim
Deletedmom54121 Aybarss_Mom https://m.n11.com/cem-pirlanta-teflon-tencere-tava-seti-tencere-takimi-9-prc-P35574889