Semadeemiiir Şöyle bir şey söylicem ilk evlendiğim zamanlar çok süslenirdim hem kendim için hem eşime güzel görünmek için makyaj yapardım, saç seksi elbiseler ama çocuk oldu olalı o heves gitti ne yapmalıyım?
Tugba10-5 Semadeemiiir valla bacım seni bilmem ama ikizlerim birde bir buçuk yaşında kızım var ikizler yeni 45 günlük Allah seni inandırsın yırtık tişört ve taranmamış kafayla geziyorum :)))
Mina0607 Semadeemiiir al bendende okadar. Akşam yatarken ‘ yarın kendime bakım yapcam süslü olayım’ diyorumki sabah olunca hcbirseye kolum gitmiyor aynı tas aynı hamam🥴
izmirli123 Semadeemiiir aynı ben 🤦🏻♀️ Hamileliğimde 30 kilo aldım ve 8 kilo fazlalığım kaldı. Göbek kaldı ve psikolojimi iyice bozuyor bu durum.kilo vermemde durdu. Kızım 13 aylık ve hiç birşey yapasım yok benim de
Ssevey Tugba10-5 Gece gece güldürdünüz beni ilahi 🥰😆 Allah yardımcın olsun canım hemen mi hamile kaldın?
Mom078 Semadeemiiir Hergün banyo yaparım saçlarım ya topuz Ya örgüdür kıyafetlerim temiz tamamdır benden bakımlısı yok arkadaşım 😁
Minikburun Semadeemiiir Kalkar kalkmaz dişimi fırçalar hafif bi makyaj yapar saçımı tarar üstümü değiştiririm yanlış anlamayın ama içinde olunca insanın bi şekilde fırsat bulup yapıyo hepimizin bebeğinin uzun uyuduğu bi zaman vardır gün içinde.Bence alışkanlık haline getirilmeli
Mom077 Semadeemiiir valla sık bakım yapmıyorum ama aklıma geldikce kendimce bişiyler yaparım demin duş aldım ve yüzüme kese yaptım lif kabagıyl çok iyi geldi birde nemlendirici sürdüm tamm yarın belki bi maske yaparım aklım gelirse 😊
Deletedmom5284 Bakımlı olmak derken kişisel temizlik olarak kıl tüy her zaman sevişmeye hazır ve nazır gezerim 😂 Çekmecede de seksi çamaşırları yakın yere koyarım 😁😁
Semadeemiiir Deletedmom5284 yatak dışı mesela, ilişki düşünme o iş oldu yine bakımlı gezer misin evde millet fönlü, rimelli dolaşıyor evde😂
Deletedmom5284 Semadeemiiir Canım makyajı sevmiyor eşim o yüzden evdeyken yapmam birde abdest alıyorum rimelle olmuyor ama saçımı üstten toplamamı seviyor öyle yapıyorum bide allık bitti 😍
Solocannn Semadeemiiir 2 çocuğum var hergün değişik giyinmeye çalışırım makyaj olmazsa olmazım her ne kadar sevmesem de 😁haftada 2 kere ağda günü iğrenç aldığım kiloya rağmen elimden geleni yapıyorum 😆