Linamommg tam size yazarken bana yazmışsınız😂 ben beşde başladım 15 gün kadar tadımsal gittik sonra giderek arttırdım şuan 11 aylık zaten benle yiyor artık herşeyi. Dikkat edilmesi gerek alerji olunca ara vermek. Biz yoğurtta alerji olduk başlarda. Ara vere vere bugüne geldik şuan sorun yok. Ama öyle önemli alerji olmadı yüzünde bir iki yer döktü o kadar. Bazısı daha büyük boyutlarda oluyor ona dikkat etmek lazım. Kakasına bakın vücuduna bakın huysuzluğuna bakın. Yoğurdu sona koymanızı öneririm bir de meyveleri sona. Önce sebzelerden başlayın. Şekerliler en son kalsın. Her türlü seviyorlar. Benim oğlum 11 aylık 11 kilo. Bir tek yumurta sevmiyor gerisi çok iyi düzenli herşeyden verdim. Şalgamın bile tadını biliyor. Lahmacun da yedi😂 şimdi linç gelir bana ama benim evlat yemek yerken bebeleri olan arkadaşlarım bana sinir oluyor. Bizimki yemiyor diye söylenirler. Ben 4. Ayda kahvaltıda ona fa bişeylr ağzına sürerdim. Şimdi ki tayfa amaaan olmaaz o daha ne minik anne sütü yeter diyor. Şimdi bizimki kuzuyu kendi başına götürürken onu diyen arkidişlet köfte yediremiyor😂kendimi övmesem olmaz bu konuda 😂neyse siz başlayın korkmayın yiyorsa her gün arttırın. Yumurtanın sarısında az az arttırın. 9. Ayda beyazına da başlayın. Öptüm.🌺