green_love1 Anneler metsil damla denedik, zinco damla denedik, kimyon çayı içtim rezene çayı içtim ama gazı asla geçmiyor, tamamen geçmesini beklemiyorum elbette ama biraz rahatlasa iyi olucak 😔😔
Nuraykacar green_love1 Canım benim bebeğimde öyleydi bana doktorum aguline gaz şurubu verdi onu kullandim çok iyi geldi . Ama tabi bebegimede rezene icirdim kimyon icirdim
Merve1203 green_love1 nurse harvey’s damla benim oğlumu çok rahatlattı. Ben şimdi oğlumda nurse harvey’s le biogaia dayi birlikte kullanıyorum bize çok iyi geldi
__zulfisiniz__ green_love1 doktorumuz bize biogaia önermişti ama gaz damlalarininnpek faydasini gormedim bi sap simplex var Oda gorumceme çok fayda etmişti ben genelde kendi karnimin üstüne yatiriyordum ve pitir pıtır çıkarıyordu karnını yumusatiyordu sonrada rahatliyordu karnimin ustunde uyuya kalıyordu bazen hatta yarım saat filan o zaman çok iyi oluyordu deneyin isterseniz
sevdam4721 green_love1 canım sap simplex denemeni çok tavsıye ederım sabah öğle akşam 3+3+2 damla şeklinde verıyorum o kadar çok rahatladıkı bebeğim şuan ayağam salarken çıkardıkça kndı başına eşimle birbirimize bakıp gülüyoruz
green_love1 Nuraykacar bu konuda aşırı kararsızım bebeğe rezene verildiğini duydum işe yaradığını da ama çok küçük ya daha vermeli miyim bişey olur mu 😔
green_love1 Merve1203 zinco yu bikaç gün daha denicem yine değiştiricem olmadı ondan alırım ama sanırım tadı Biraz kötüydü o damlanın
Nuraykacar green_love1 Valla canım benim kendi doktorum verdirdi bende çok endiseliydim ama 8yiki vermisim
green_love1 __zulfisiniz__ denicem teşekkür ederim ♥️ gazını çıkarıyor ama sanırım yeterli gelmiyor her emdiğinde mutlaka çıkarıyorum gazını, ama sancısı var ayaklarını çekiyor ağlıyor ya emiyor ya ağlıyor ya uyuyor inşallah fayda eder
Merve1203 Cedene nurse harvey’s i sabah enzirdikten sonra 8 gibi veriyorum biogaia dayıda 11 de veriyorum hemen emziriyorum çünlü biogaia dan sonra bir iki dk emzirmek gerekirmiş. Ve biogaia dayı tam saatinde vermek gerekiyor hergün
green_love1 Nuraykacar randevuma 1 hafta var daha olmadı bende veririm artık son çare, iyi gelmişti dimi
Cedene Merve1203 Nurse Harvey tok karnına verince bir işe yaramadı benim kızımda komşum aç ver dedi ama tereddüt ettim siz hiç denediniz mi aç olarak
green_love1 sevdam4721 sevdam4721 sam simplexi tek olarak mı kullanıyorsunuz denicem olmadı bebeğim heba oldu ağlamaktam artık umarım bize de iyi gelir 🤲
sevdam4721 green_love1 tek kullanıyorum eczane yanında nurse harvey onerdı ama gerek kalmadı bız 1 aydr baya rahatladık arabasında günde 1 kez gezdırıyorum eve geldıkmı mutlaka tuvsletını yapmış oluyo arabada sallanmak baya rahatlatıyo herhlde bol bol masaj bebeğin ağlamasını bklemeden çıkardıkça mutlu oluyo gülüyor zaten geçmiş olsun inşallah işe yarar