Minikkoalammm Merhaba hanımlar, robot süpürge almak istiyorum kullananlar öneride bulunabilir mi çok kafam karıştı🥰
Mrvlshn55_ Selin39 merhaba , böyle bi post açıcaktım girdiğim gibi bu post çıktı karşıma 😅 bu süpürgeyi nasıl programlayacağız acaba hiçbir bilgim yok eşim almış da telefona bi program indirip harita mı çıkartmamız gerekiyor acaba
baloglus Kuzeymen Bende aynı model kullanıyorum fakat kafası çok karışıyor haritada yönlendirdiğim yere gitmiyor, başınca uğraş dur her seferinde. Sizde de böyle bir problem oluyor mu acaba
RuzgarMommys Alalh razı olsun benim yerime de post açmışsinz 😁😁😁 Xiaomi mop pro yu begendim en cok satan oymuş galiba
zumraylc Minikkoalammm ende xıamı mop pro alcaktım heryere gırsın dıye mıjıa 1c sıparıs verdım bakalım nolcak
Kuzeymen zumraylc evet giriyor . Önüne bi eşya gelincede yavaslayıp duruyor asla çarpmıyor. Ben cok memnunum temizlemedik biyer bırakmıyor
zumraylc Kuzeymen bende o model ıstedım ama yatak koltuk altına gurmez dıye 1 c sıparıs verdım ınsaallah memnun kalırım
Kuzeymen zumraylc ben 1 c alcaktım ama cok video izledim hep çarparak duruyordu ondan vazgeçtim. Arada 2 cm falan fark var sanırım mijia ile
Nikolandd Roborocklar daha iyi bendede xiomi mi roboot vacuum var çok memnunum iyi ki almışım diyorum