yaseminoztrk Dorukmomy ah bu düzen değişir mi bilmem o zihniyet bide çocuk yetiştirip çevreye katıyor düşün
3MelekAnnesi3 Ah bida post acıp kaybolmasalar 😂kim dedi diye millet 10 kez sormus 😂 Ayrıca gecmiş postlarına baktım acıp acıp cevap vermemişsin amac nedir 🙄
KoalasMom Aay Kim dedi bunu ? Aylık kontrollerde doktor bezini açıp kontrol eder hiç pipisi küçük lafı duymadım, bebek zaten bu ne olması gerekirdi
Hifaskkk44 Kagansmother canm doktor diyebilir belki sünnet ettirmek istemişse bebeğin pipisi küçük diyip yapmamış olma ihtimali var bende oğlumu sünnet ettirdim doktor bebeğin pipisi küçük değil sünnet yapılabilir demiş öyle birşey olmuş olma ihtimali de var
ruzzzzzz Aay micropenis deniyo canım bazende gömük oluyı bi sıkınto olacak durum değil tıpta böyle bi kavram var yani
ruzzzzzz Kagansmother 1 aylık kontrolde özellikle bakılması gerken bi durum micropenis deniyo doktorlar balmaz zorundalar
Mom078 Aay Tınlsmadı demedim cevap vermedi dedim peki dr sadece küçük mü dedi tedavisi var yok demedi mi?
ruzzzzzz Aay korkma canım zaten daha cok küçük benim bebeğimede başta dediler sonra normalleştti bugün sünnet oluyo hatta
Keremg Aay merhaba canım doktor sana bunu söylediğinde başka bişey dedi mi ? Olması gerektiğinden küçük mü sence ? Bu dalga geçilecek bir konu değil bilesin