Mom356 tam buğday ekmek yeyin sabahları iki dilim 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin tansiyon yoksa tabi iki kibrit kutusu kadar peynir salatalık domates yeşillik ne olursa gebeliği riske etmeyen yeşillikler tabi öğle sebze salata ekmek yoğurt akşam et tavuk balık tarzı ne olursa hem bebeğinize yarayacak hem de şekerinizi yükseltmeyecek seyler tüketin kuruyemişler tüketin 3 ara 3 ana öğün yapın gece 22-00 gibi bir bardak süt yanında kuruyemiş yiyebilirsiniz şeker düşmemesi için gece acıkıyor insan gebeyken ben öyleydim yani beslenmeniz bu şekilde yürüyüş su kapanmada zor ama evde koridor da en azından adım atın 15 dakika da bir ara verrek yarım saate tamamlayın.Soda tüketin bol su için 3 litre kadar stresten üzüntüden sakının kendinizi dinlenin inanın şekerin çözümü beslenme ha yeterli gelmez insülin başlarsalar da dozunu ayarlarlar korkulacak bsy yok her gün ölçümlerinizi düzenli yapın 250 nin üstü sıkıntı bebek hareketlerini kontrol edin 250 nin üstüne çıkarsa doktorunuzu bilgilendirin yada en yakın acile gidin onlar bir şekilde tedavi ediyorlar siz bunlara uyarsanız emin olun gebelikte şeker korkulacak bsy değil ama uymazsanız tüm riskleri yaşamak olasıdır zor bir süreç ama bebeklerimiz için yapılmayacak hiçbir şey yok tatlı unlu hamur işinden uzak durun demiyorum bile onlar kesinlikle yasak