Sadekahvem Mom987 Ben aç birakarak yemeye alistirdim Ama hala yeterli yemiyor seçici bir çocuk. Ama yinede başardığımı düşünüyorum. Çeşit olarak daha çok şey yiyor.
Biscolataerkegim Mom987 Yiyor benimki ama çok zayıf,kilo almak doğasında yok 😀😀 Ben vitamin veriyorum vücuduna alması gereken vitamin takviyesini alsın güçten düşmesin de çok yemiş, az yemiş hiç önemli değil.😊
Mom987 balkabagianasi Kaç aylık çok hareketli mi. Benimnki asla durmaz kiloyu takmam ama artık yararlı bir şey girmiyor vücuduna bu enerji nasıl geliyor bilmiyorum
balkabagianasi Mom987 15 aylık benim kızım yararlı yararsız hiç bir şey yemiyor yaklışık 2 buçuk aylıktan belli yemiyor olmuyor yediremiyorum videolar parklar oyuncalar eve kuş bile aldım o yerken yer belki diye ama yook 😢 bir tane vitamin almıştım o güzel açmıştı iştahını eşimde bir daha aldırmıyor aç olsa yermiş hep ilaçlamı yedircekmişiz bla bla bla bazen ağlatarak yediriyorum bir kaç kaşık bari yesin diye hemen eşim alıyor önümden çok zor halim 🥀
Mom987 balkabagianasi Benim ki kuzeniyle güzel güzel yerdi bir arkadaşı var onunla 2 kez yedi ama şimdi nereden bulucaz yaşıtıni 😒
minikbaykus Mom987 O kadar çok post açtım ki burada. Yemeyen çocuk çok zorrrrr malesef. 15 aylık bekliyoruz yiyeceği günleri bakalım 😔
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Mom987 benimkide yemiyor canım 😏17 aylık 8.5 -9kilo arasında.çok enerjik yememesine rağmen.çıldırmak üzereyim
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Mom987 Doktorumuz polivit ve büyüvit verdi onlar bize etki etmedi belki size eder
Mom987 Nisa_Ada_Momy_Dilsad Bende çok ilaç kullandım aslında bir de bunları denerim. Aslında kendi yaşıtıni görünce yiyor ama maalesef evden bile çıkamıyoruz ki yaşıtıni bulalım 😔
Mom987 Biscolataerkegim İlaç kullandik aslında kendi akranları yerken oğlum da yedi hiç yemediği şeyi bile 2 kez arkadaşi ile 2 3 kez kuzeni ile mesela. Inat mi ediyor bilmiyorum
Sadekahvem Mom987 Akranlarıyla yiyorsa peşinde koşmanız yemiyor diye yakinmaniz ona ilgi olarak gelebilir. Ahh su ortam bir düzelse çocuklarda bizde rahat edicez