Nltka Viccoyu bende beğeniyordum ama ayakkabıcı tavsiye etmedi . Nuh baby den aldım ben deri aşşşırı yumuşak ortopedik taban bir ayakkabı aldım .
Atesbocegi Viccodan aldım ocak ayında 1 yaşına girdi o zamandan beri yürüyor şimdi yine vicco yada Adidastan yaz için alıcam ben memnun kaldım
Aselimmm47 Atesbocegi sizde terleme problemi olmadı o halde değil mi? Kendi sitesinden mi almıştınız acaba
ikizerkekannesi Aselimmm47 dün viccodan sandalet sipariş verdim 19 aylık oldular kışın adidas spor ayakkabı kullanıyorduk şimdi spor ayakkabı terletir diye sandalet aldım ilk defa vicco aldım herkes memnun diye
Aselimmm47 Nltka ilk adım ayakkabılarının anotamik olması gerekirmiş canım. Ortopedik içerisinde minik pedler olanları doktorlar önermiyor 4 5 yaşa kadar ayak tabanları düz olduğu için bebişlerin
Eob Aselimmm47 ben de ogluma vicco dan almıştım çok memnun kaldım. Bence internetten değil orda deneyerek alın. Numarası tutsa da genişliği farklı ayakkabıların. Ayağı ince mı tombik mı çok farkediyor.
Aselimmm47 Eob maalesef deneme şansımız yok bulunduğumuz şehir de sadece civil satışını yapıyor bir kaç ürün kalmış ellerinde ve o kadar saçmalar ki değişim iade kabul etmiyorlar 🤷♀️
RuzgarMommys Ben aldim yaz.modeli arkası açık Vicco.unisex lolipop flex system Bak bi istersen Evde gelmiş kargom daha gidip bakamadım 20 numara aldim 9 aylik oğlum olcak mi bakalim
Aselimmm47 RuzgarMommys bakayım canım deneyip tekrar yazabilirsen memnun olurum. Birde ayak ölçüsü kaçtı bebeğinin
Serap__ Aselimmm47 ben kullanıyorum kızıma vicco spor ayakkabı çok memnunum. Yasaklardan sonra yazlık sandalet tarzı da Alıcam. sizde yazlık sandaletlere bakın bence..
Aselimmm47 Serap__ evet bende yazlık mı baksam dedim ama ilk adım ayakkabısı olunca bileği kavrama da ve yürümede sıkıntı olur mu diye tereddüt ettim
Prensesannesi1234 Kızım bir buçuk yaşında oğlum 6 yaşında hep vicco tercih ettim ikisine de çok memnun kaldım 😊
Atesbocegi Aselimmm47 trendyoldan aldım ben terleme olmadı çorapla giydiriyorum diye olabilir ama dediğim gibi kışın almıştık yaz için yeni alıcaz şimdi