ilkgozagrimm Osmnn_457 hiçbirşey imkansız degil iş kafada bitiyor canım 2 aydır diyetteyim 7 kg verdim 79,5 den 72,5 indim hedef kilom 65 benimde
ilahiyatci_Mom Osmnn_457 dün diyetisyene gittim ama bugün diyete başlayacak gücü kendimde bulamıyorum 😮
Nefes1490 Osmnn_457 ben hayatım boyunca 45 kilonun üstüne çıkmadm doğumdan snra 66′ya düştüm ama nefes alamıyorm vücut alışık olmadgi icn emzriymda bişey yapamıyorum bekliyrm ek gıdaya gelene kadar en azindn o zamn aç kalmaz ek gıda var dye ama smdi yapamyrm bişey ins verrsn
Anneyim_35 H12345 ah canım biliyorum eşimde öyleydi inanmazdı bende tereddüt ettim aldım ama şükür 7 kg verdim toplam oda düzenli kullanamadım pek ara verdim spor yapamadım diyet yapamadım fazla henüz çayım bitmedi inşallah düzenli kullanmaya başlıcam tekrar
Tugce52 Osmnn_457 canım bende 87 kiloyla başladım şuan 85 oldum bir haftada verdim bu kiloyu zaten kilo değil ödem dgitmistie büyük ihtimal böyle devam iki öğün yiyorum arada kahve yeşilçay böl su ve emzirmiyorum ben bu arada