Littlemomm Kızlar temizlikte günlük olarak rutininiz nedir genel temizlik olarak değil günlük yaptığımız temizlik bir günde neler yapıyorsunuz mesela ben bir düzen rutin oluşturamadım bana tavsiye verin azcık genel temizliği kaç günde bir yaparsınız birde?
Yamanikko Littlemomm ben okb hastasıyım benim cevabımı kaale almayabilirsin🤣 ben çünkü 2 günde bir resmen genel temizlik yapıyorum banyoları çamaşır suyuyla yıkıyorum. 2 haftada bir koltuk siliyorum. Her gün silip süpürüyorum toz alıyorum falan🙈
nurelem Littlemomm bu ara aşırı derecede temizliğe sardım, haftada bir kere dip köse yapmaya çalışıyorum , günlük ise evi süpürüp diliyorum derli toplu tutmaya çalışıyorum tabi sürekli dağınıyor
Browni_61 Littlemomm 2.3 gune bir sil supur yaprm gunlk topluyrm zaten hep.elimle egilip halilari kaldirp siliyodm 2.3 gune bir vileds sevmiyorum hamiletkn mecbur sldm oda kirildi artik hergn silmektn esim kiyamamiş dun gitmis bna mop almis surkli egilerk siliyosn die
Yorgun-ana Littlemomm hergün önce mutfağı topluyorum her dolaba bakıyorum. Buzdolabı falan atılacak varda atıyorum dolapların üzerinden kolonya ile siliyorum hızlıca evi makina süpürüyor ben mutfağı ayrıca süpürüyorum oğlum çok batırıyor çünkü sınra çamaşır falan ortalığı topluyorum dolap içi bakıyorum (kendininki harıç :) hızlıca siliyorum balkona su döküyorum hızlıca toz alıyırm hergün alınca çok olmuyor banyoyu oğlum uyuduktan snra toplayıp deterjanlayıp kuruluyorum koltuk cam kapı temizlikçi çağırıyorum bikaç ayda bi vaktim olmuyor onlara çünkü eşim kızıyır hergün yapıyorum diye ama bi gün bıraksam ertesi gün çok işim oluyor toplam 2 saat sürüyor bunlar evim zaten büyük değil evden çalışıyorum akşam yapıyormuş o yüzden mesela ütüye hiç vaktim olmuyor ama yaz geldi mecbur yapacağım artık 😂😂
Tnshmszynp Yamanikko ahada ben🤦♀️ama eminim sizde benim gibi memnun değilsiniz bu durumdan hergun ama hergun tüm evi sil süpür toz al wc banyo hergun yika yemek yap ve arti çocuk 🤦♀️Asiri yorucu oluyor ama yapmadan da duramiyorum bebegimin alerjsii var diye halilarida değiştik makinede yikanir aldik haftada bir bide onlar yıkanıyor isim daha cok artti yani siz robot rupurge vs kullaniyormusunuz?bizim gibi olupta kullanan varmi acba cok merak ediyorum cunku arrik gercekten cok yoruldum ama bir gunde soyle yapmiyim ohh yatayim diyemiyorum
Hercai88 Yamanikko bulaşıcı bir hastalık ise gel sarılalım bacıım banada geçsin 😂 evimi bok götürüyor ve ben sadece oturduğum yerden üzülüyorum 😜
Ranadlbl Haftada 1-2 evi süpürürüm. Günlük çamaşır, ütü , bulaşık, bunları yaparım. Her gün biraz biraz iş yaparsak birikmiyor. Haftada bir nevresimleri değiştiririm 👍
Yamanikko Littlemomm ayyy hiç olmak istemezsin boşver…🤣 ama ablamdan örnek vereyim mesela 3-4 günde bir ev süpürür duruma göre. Çamaşır haftada iki kere beyazlar ve renkliler yıkar. Haftada birde süpürdükten sonra yerleri siler toz alır. Günlükte işte ev toparlama bulaşık yemek vs. 🙏🏻
Hdus Haftada bi süpür sil tozlar. Banyo tuvalet haftada 2 olur genelde. Nevresimlrri haftada bir değiştirmeye çalışıyorum. Robot süpürge var onu açarım arada. Çamaşırlarda dolma durumuna havaya göre değişkenlik gösterir. Tabiki çocuktan sonra düZenim değişti bazen olmuyor😂 ama hergün gidip temizlik yapamam.
prenses_annesii2603 Littlemomm ilk mutfak zaten mutfak toplanınca gerisi geliyor yatak odasi salonu topluyorum süpüruyorum banyoyu yıkıyorum hafta bir işe dip köşe iyice siliyorum duvarları koltukları siliyorum tozlari felan hallediyorum
Sadekahvem Littlemomm Mutfağı topluyorum 👍🏼 2 günde bir masa örtüsünü degisiyorum. Evi 2 günde bir supururum. Hafta 1 genel birde günlük temizlikte bir siliyorum. Tozu her supurdugumde aliyrm önce TV sonra ayna👍🏼 aynı bezle hemen kapilari siliyorum. Zaten ev topluysa yarım saat sürmez bu dediklerimi yapmak 2 balkonum var birini silerim birini yıkarım wcyi ve el lavabosunu hergun yıkıyorum. Duruma göre tabi bunlar bazen haftadan haftaya rutin temizlik yaptığım oluyor kızıma bağlı 🤷
Bebegim_28 Littlemomm rutinim mutfak tezgahı her gün yıkanır ocak silinir mutfak süpür sil yapılır.. Yıkanıcaksa balkon yıkanır.. Bunlar bitince işi bitti sayarım 😁. bebeğim uyuyacaksa uyutur salonu derler toplarım (2 3 güne bir süpür, toz al yaparım) haftada bir genel detaylı sil süpür yaparım halılar kalkar nevresim değişir toz alınır banyo genel bir yıkanır vs vs.. Banyo haftada 2 defa yıkanır. Ütü olayını toplu yaparım 1 2 hafta birikir hepsini aradan çıkarırım. 2 ayda bir camları siler 3 4 ayda bir cam perde olayına girerim. Mutfak dolaplarını eskiden daha sık yapardım (iç dış olarak tabi) şimdi yılda 2 3 defa ancak. Mutfak sadece dış dolaplarını haftada 10 günde bir silerim yağ çözücü ile aklıma gelenler bunlar 🤭
[silindi] Littlemomm her gün olmamakla birlikte ; Sabah kalk evi topla düzenle şüpü sil tuvalet banyo temizle bitti gitti bazen sadece topluyorum 😂 15 günde birde perde yıkıyordum çok şükür kış bitti artık daha uzun sürede yikarim
Hilokiiii Littlemomm günlük yaptığım rutin olarak ilk yatak odasından başlarım ordan çıkıp kirli sepetindeki kıyafetler var ise makinaya atar çalıştırırım hazır mutfağa girmişken mutfağı toplayıp düzenler oturma odasına geçerim en son tuvalet banyo balkon yıkarım günlük olarak süpürüp siliyorum oda spreyini de sıktım mı temizlik bitmiştir 😂 genel temizlik ise camlar perdeler vs camları haftada 1 kez siliyorum perdeleri ayda bir yıkarım mutlaka eşyaları ortaya toplayıp arkaları vs silip yerleştirme ise çok olmuyor yüksek çünkü mobilyalarım gerek kalmıyor rutinlerde yapıyorum hep haftada bir kez de çamaşır dolabına girip oraları düzenliyorum 😂 kapılar da günlük olarak toz alırım aklıma geldikçe diğer türlü domestosla haftada bir iki kere yaparım
Elifcicek04 Littlemomm gece uyumadan önce salon mutfak toplu bırakırım. Sabah kalkar kalmaz yatakları kendi odamı ve oğlumun odasını toplarım. Kahvaltı sonra bulaşık ve tezgah.Camın dışındaki mermerleri siler camları açarım. Sonra ev süpürme silme (gardrop içi ce tozlu çekmecelerin içini de süpürürüm.). Sonra kovaya su koyar nemli bezle her yerin tozunu alırım. Parmak izine tahammülüm yok. Banyoya geçer makineye çamaşır atarım. Banyoyu yıkarım. En son çöp atarım. Evimde aksesuar ıvır zıvır yoktur. Dolapları hep düzenli tutarım. Gözüme batan pis yeri o gün yaparım. Haftada bir nevresim yıkarım. 3 ayda bir perde halı koltuk silerim. 😌