BaharSancak Yusuf20 idrar yapılmadı kan yapıldı antibiyotik idrar enfeksiyon varsa onada iyi gelmez miydi
ebannezm BaharSancak canım antibiyotigi neye göre yazdılar peki. Sadece ateşimi var. Bence bi idrar kürtürü aldırmalısın çok geçmiş olsun
BaharSancak Mom042 bende aynı şeyi düşündüm biz düşündükçe ateş çıkıyor gibi geliyor am 39 oluncada korkudan fitil veriyorum. Başka doktora gidicez yarın insallah bugün tekrar yükselmez :(
Mom042 BaharSancak yok verme surekli sen onu serin tut suan nasil 2 aylik demissin yenidigamda bukadar uzun ve yuksek ates onemlidir bence baska yere git
BaharSancak Mom042 şuan ateşi yol gece 2 de fitil verdim düştü maalesef 2 aylık bir sürü ilac almak zorunda kaldı :( yarın gidicez insallah
BaharSancak Yusuf20 onlarıda kullanıyorum paranox s de kullanıyorum düşüyor ama tekrar ediyor birkaç saat sonra yeniden yükseliyor:(
Yusuf20 BaharSancak Kuzenimin çocuğu var seninki gibi çocuğun ateş hastalığı vardı düşmüyordu bayağı süre her ay belirli süre tekrarlıyordu.düzgün bir doktora görünseniz iyi olur canım
Cinarduygu12 BaharSancak 6. Hastaliktir bu ara salgin var atese biraz zaman verin iki gune dokuntuler baslar sonra da gecer
BaharSancak Cinarduygu12 yine yükseldi banyo yaptırdım şimdi bu sefer fitil vermedim bu şekilde düşürsem yinede olur mu
Cinarduygu12 BaharSancak Tabi olur bir gun daha bekleyin bakalim insallah duser 6 hastaliksa iyidir bagisiklik kazanir baska bisey yoktur insallah korkmayin
Zuzuuu BaharSancak Menenjit düşmeyen ateş yapar aklınızda bulunsun daha çok küçük başka bir doktora muane olmanızı öneririm