Minikoalamm nneslihan ay yerim maşallah bu nasıl bı değişim bizim ki aynı baba bende sarı mavi gözluyum baba esmer onun gibiydi saçları kahveye dönmeye başladı gözü de kahve gibi ama dış çizgisi mavi ben umudumu kaybetmeyeyim 😂
dikenlerinleydisi egg onu bilmem ama benim bebe bembeyazdi suan 3 aylik esmerlesti saclari da kumral 😂 o kadar da dedim anneso gibi beyaz oldu diye
sarilokumumm egg benim yeğenim esmerdi bi kaç ay sonra açıldı ten rengi oğlum bembeyaz doktorumuz bile pamuğum geldi diyor 🤣
Zeynepsmskk Merhaba çocuğumun saçlarını 0 a vurduk bazı yerleri simsiyah sert bir şekilde geldi hani kendimize jilet vururuzda o tüy artık siyahlaşır ve sertleşir ya aynı onun gibi oldu bazı yerleri de kumral geldi bu ne oluyor düzeliyor mu
[silindi] LDinci1920 oğlunuzun gözleri kaç aylıkken maviye döndü? Bizim da baba masmavi gözlü ben koyu kahve kızımın de benim gibi acaba döner mi diye merak ediyorum🤗 öncelik tabi ki sağlıklı olması🤲🏻
[silindi] nneslihan maşallah Allah nazardan korusun ne güzel bi prenses🥰sağlıkla huzurla büyüsün inşaallah🤲🏻 Aslında 4. fotoğrafta saçlarının siyah olmayacağı belli ışık vurmuş ve sarı dururuyor öyle olan bebeklerin açılıyor genelde saç rengi🤗
ArdicEge egg cok esmer olmasa kara dogdu benim bebegimde, saclar koyu ten koyuydu. Simdi 3 ay 10 günlük pamuk gibi oldu sac rengide cok acıldı dökülen sacları diplerden sarı sarı geliyor
minmin-hanim egg Kızım yirmi günlük yüzü esmer kolları kumral ayakları beyaz. 😅 Şu sarılığımız bir bitseydi hayırlısıyla bakacaz gerçek ten rengine 😁
Cagla1805 Benim oğlum siyah saçlı doğdu tenide normaldi 2 aya beyaz pamuk gibi oldu saçlarda sarardı😂😂