___1Prensannesi___ egg o zaman bem beyaz olucak bak gör beni de bul burda sonra cnki benimki kapkara oldu ya öyle böyle bir karalik değil ama eller bembeyazdı şimdi baya bir beyazladi elleri de aşırı beyaz daha açılacak dedi annem eline dönüyor 1 ton fark kaldı …. Bakınca çok beyaz bir bebek ama elleri o kadar beyazki o karaliktan bu renge donduyse eline de doner farkındayım Rabbim önce can sagligi versin ama zamanla eline dönecek kuzum sen keyfini çıkar ben çok takilmistim kendime zehir ettim şimdide saçları dökülüyor cikicakmis tecrübeli anneler i dinleyelim
ZmrNsa09 egg benmki öyle oldu sacları koyu renkti zaten az sacli dogdu ten rengide koyuydu sonra bütn saclari döküldü simdi yeniler cikti sarı sarı ten rengide beyaz oldu saclar sarı
___1Prensannesi___ ZmrNsa09 benimkininde saçlar i az di ve siyahtı canım saçı baya gerideydi rengide doğduğunda kısmıziydi ep esmer oldu sonra. . .. şuan açıldı ve saçları döküldü 2 ayligiz daha geriye gitti dökülünce saçlar ama önde minik minik var sanki onlarda dökülmez uzarsa inşallah 🤲🏻
Dtbrc egg benim bebeğimm🥰esmerdi baya şuan bembeyaz bizde şaşırdık🤣2.ayda beyazlamıştı şuan 5 aylığız
___1Prensannesi___ egg bol bol yıkayın can im biz 40 ına kadar sürekli yıkadık günlük zaten açılacak hiç takma çok çabuk büyüyor o günleri ozluyorsun bol video fotoğraf çekilin bebisle çok ozleniyo benim bebk 2 aylık ama ilk dogdug zamanları çok özledim 40 insan sonra çok çabuk buyuyorlar en bebek hali şuan ki halı birşey anlamıyor farkında değil öyle emip uyuyordur büyük ihtimal çok koklayın sevin
ZmrNsa09 ___1Prensannesi___ valla benmkisi öyle komikti ki herkes dedesinin kafasina benzetiyodu dedeside üstler kel yanlarda var düsün🙈ilk üstler döküldü zaten yeni dogmustu sapkasini bi cikardm bi gün ici sacti hepsi dökülms yanlarda kaldi zamanla yanlardakilerde döküldü kel kaldi tamamen sonra birden cikmaya basladi ve cikanlarda sarı renk hele güneste altin sarisi gibi parliyo gören sasiriyo nasil bu hale geldi diye😊
ummytbs egg bembeyaz doğan bebek yok ki :) hafif sarılıkla, su içinde kızarmış şişmiş bir suratla hayata geliyorlar. 2-3 ay olmadan beyazlar, merak etmeyin. Genetik farklı bir durum yoksa şayet☺️
Snglklc egg ben bembeyaz kadınım eşim bugday tenli yemyeşil gözlü bizim oğlan doğdu kapkara kıl yumağı 😂 nereye gitsek insanlar şoka uğruyor sizle hiç alakası yok diye 😅 şuan 6 aylık olduk biraz açıldı ama öyle beyaz değil hala tüyleri de duruyor tüylü bamyamın
___1Prensannesi___ ZmrNsa09 saçlar ne zaman geri çıkmaya başladı canım sizde benim 2 aylık dökülmeye başladı şuan
Minikoalamm LDinci1920 ya benimkide siyah saçlıydi sanki kahve oluyor gibi sonra sarı mi olur ki sizinde böyle mi oldu yavaş yavaş mi açıldı
annesinin_kizi egg benim kızım çok esmer doğdu ama sonradan beyazladı teni 2 3. Ayda dşye hatırlıyorum
LDinci1920 eda_123 ilk ay siyahdi 2-3 aylikta acilmaya basladi gri oldu suan mavi oglumda öyle. Kizimda tam tersi oldu mavi dogdu sonra gri oldu suan ela 😊