Deleltedmom_69 Merve1134 merhaba kac gunde haber geldi size bende basvurdum 2 gun oluyo hala surec devam ediyo yaziyo
Merve1134 Deleltedmom_69 Ben önceki süreçte başvurdum iki hafta sonra onaylanmisti bulunduğunuz bölgede.sosyal yardımlaşmanın yoğunluğuna göre değişiyor diye biliyorum onay süre
Organikumos Mom064 arkadaşımda görünen ekranda bu bilgiler varmış tam. Öğlen yatmış hesabına ama ona hiç sms gelmemiş öyle diyor. Belki numarası ptt de güncel değildir onu bilmiyorum
SareBeril Deleltedmom_69 haberlerde gördümm e devletten sosyal yardım bilgilerine baktım orda yazı çıktı işte tam kapanma ödeme felan diye.2 gün içinde de para hesaba geçti
Organikumos Merve1134 var da 2100 yılı girilmiş hahaha 😂 formalite sanırım bende fotoğrafta görünce tarihi bir gülmedim değil.
Kymkkymk Merve1134 onu bilmiyorum işte kuzum bizim direk ibana gelmş ama öyle Bi durum bile olsa 144 dü arayıp bilgi alabilirsin
Organikumos Kubrik5734 0 yazıyorsa ptt den çekemez büyük ihtimal ibana yada eve teslim şeklinde ödenecektir ptt den çekilebilse orada tutar yazardı bence.
Kubrik5734 Organikumos eve teslim etmeye geldiler polisler aradilar annem durumu anlatti dogum icin yanimda benm onlarda 2 3 gun icinde pttden cekebilirsiniz demis
Kymkkymk Merve1134 burda yazmştılar sanrm e devletten arama kısmına kart bilgileri mi ne yazılıyor bnde tam bilmiyorum cnm ya
Kymkkymk Merve1134 ama ben de iban vermemştim başvuru yaparken kendi adınıza bi hesabınız varsa direk yatıyor bnm öyle oldu
Meltem37 Cheddar ay bizimde onaylanmis yatmadi iban var ptte ye gidin diyolar sizdedemi oyle bi bizde saniyodum