tugcebuyuktas Merhaba sevgili anneler biz sudocremden çok memnunduk ama 9.ayın sonuna doğru bize iyi gelmemeye başladı bezimiz molfix bilemiyorum bez değişikliğinden mi ek gıda dan mı var mı önerisi olan
Elfida-10 tugcebuyuktas kırmızı sebze ve meyve tüketiyor mu ? Birde asitli şeyler.. bize hametan mavi çok iyi geldi
selambensid tugcebuyuktas ben ilk günden beri dalin pişik önleyici krem kullanıyorum bez olarakta baby turco doğadan kullanıyorum. Memnunum öneririm
QueenBeee tugcebuyuktas bende ilk günden beri sudocrem kullanıyorum 4 aylık olacak henüz pişik olmadı hiç canım sudocrem çok iyi
elifineylulu tugcebuyuktas bende doğduğundan beridir Sudocrem kullanıyorum 9 aylık pişik sorunu yaşamadım çok şükür ek gıdaya geçen bebeklerde normal deniyor yediklerini gözlemleyebilirsiniz
Ayazege06 tugcebuyuktas Bepanthol kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum etkisini çok çabuk gosteriyor
Zgr26 tugcebuyuktas bizim hiç pişik olmadı. Birçok pişik kremi aldım sudocream ve mustelanın yapısını beğenmedim. Bacak aralarının arasında kalıyor kalıp gibi yunusatıyor deriyi. Bepanthol baby kullandım sonra içeriğinin çok temiz olmadıgını söylemiş muhendisinoğlu şimdi mumsy aldım. Yapısı cok güzel hemen eriyor yag gibi memnunum.
Trkanmete tugcebuyuktas birsürü pişik kremi kullandım oğluma. Ama bence en iyisi arko tüp krem. Kalın bir tabaka halinde sürünce pişik falan kalmıyor
Ozbek42 tugcebuyuktas sudocremle vaseline baby karıştırıyorum pamuk gibi poposu ❤️ 1 ay pişikle savastım çare bu oldu
Ogulcan tugcebuyuktas canım sarı kantaron yağı kullan doğal hiç birşey kalmaz oğlum 6.5 aylık çok memnunum
gizemli_213 Portakal mandalina çikolata domates bunlarda asit var eger yediyse poposu pişik olur asit olan sebze ve meyveleri çok tüketmemek gerekli
Patika Oğlum kuvezde kaldığı dönemde pişik olmuştu yoğun bakım hemşireleri desitinin mor olanını aldirmislardi bize. Eve geldiğinden beri de mustela pisik Önleyici kremi kullanıyorum pisik olmadı daha.
Kaprekar tugcebuyuktas bepamtho kullanıyorum başından beri hiç sıkıntımız olmadı ama yara olunca nasıl etki eder bilemiyorum
cilem35 kesinlikle sudokrem deri soyuyor sebamed pişik kremi küçük boyları da var denemeni tavsiye ederim