[silindi] Nurdem0433 ama bi marka var bayanlar satışını yapıyor ya. Onun aynısefa kremi ve sabunu beni şoke etti. Ama tabi sivilceli cildim olduğu İçin kullanamadım.
bicirik Nurdem0433 o marka krem dolandırıcı galiba Böyle bir kremin gerçek olduğunu bilmiyordum Bana mesaj geliyor bazen arap kozmetik kremleriniz kargoya verilmiştir diye🤣
Nurdem0433 [silindi] civa varmış için de pek sağlıklı degil yorum okumaktan gözüm Şaş oldu resmen çoğu yorum iyi olsada içinde civa olması yetti bana
bicirik Nurdem0433 cildinize uygun krem arıyorsanız loreal parisin kremlerini deneyebilirsiniz yıllardır kullanıyorum çok memnun🌼
Nurdem0433 [silindi] internetten yorumlar okudum herkes memnun ama içeriğinde civa olan bişey çok sağlıksız
[silindi] Nurdem0433 civa zehirleyici bir madde aman küçüktüm heves edip sürdüm Ergenken.🤣 şimdi zaten sürmem kolay kolay babe marka güneş kremi sürüyorum sadece yeni aldım deneme aşaması.
Nurdem0433 3children1mom tanıdığımın tanıdığı var o sormuş hiç birşey kullanmıyormuş devlet sırrı gibi saklıyorlar 😅
Nurdem0433 [silindi] yok canım eczaneye soracam aslında eşimin arkadaşı var eczacı ona sordurtayım yeni aklıma geldi 😅 hep bu kısıtlamadan ötürü araştırıyor insan
[silindi] Nurdem0433 başka bir şey alsana markalı napcan onu berbat diyorum. 😂😂😂 ben de kullandırmamakta kararlıyım gibi.🤣