urazinannesiii Nicksiz bende modasahtesettür ve aslıhanbutikten sipariş verdim bakalım nasıl gelecek ürünler 🤔😀
Nicksiz urazinannesiii bi bakıyım daha önce sadece 1 kere internetten sipariş verdim düğünüm öncesi yanlış beden+eksik gönderdiler sonra engellendim korkumu aştım araştırmaktayım malum dışarı çıkamıyoruz
Susebezeyno Nicksiz senelerdir alışveriş yaptığım butik Melike var Instagram da tavsiye ederim pişman olmazsınız😘
urazinannesiii Nicksiz aynen öyle bende dışarı çıkamıyorum diye gözümü kararttım şansıma artık inşallah iyi gelir
Hamza123 Nicksiz onuk giyim çok güzel modanisa tofisa ve sefamervenin ürünleri 5 para etmez çok güzel modelleri var ama kumaşları çok kaitesz
Ssssraa Aslında meri güzel ama boyları çok kısa çok kızıyorum neresi tesettür bunun. Eminos.butik eminosmoda çok hoşuma gidiyorr. butikafra Eminelifbutik fayaboutuqie gizce esmakayaofficial Kbriktir Modaalabutik Raqqaofficial Mocatrend
Nicksiz Ssssraa çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰aslında şu ispanyol paça pantolonlu kombinlerden arıyorum ama üst tunikler kısa veya dar hep aradığımı bulamıyorum 2 gündür arayışlardayım