Nrnfth YavruKurdum Kizim 2 gun ateslendi 38.7 ye cikti en fazla 4 saatte bir calpol verdik dusup tekrar cikiyodu eğer 39 dan 38 e dusuyosa ates düsürucü ise yaramis demektir daha asagi yani 36lara düsüremezsiniz demisti doktor bikac gün böyle surebilir sizinde önemli olan surupla düsmesi
mirayilknurtolga YavruKurdum YavruKurdum bizde Nisan başında atlattık. Kızım sadece 1 gece ateşlendi onda da 38.5a kadar çıktı ateşi. Bize doktorumuz sadece calpol ve duş dedi. Başka hiç bir şey önermedi. Geçmiş olsun. 🌸
Bsrsgt YavruKurdum kızım 13 aylık geçen hafta 2 gün ateşi 38 oldu düştü ama arka dişlerden biri yüzündendi. Keyfî nasıl bakabilirsen baksana yan dislerine
Zerr YavruKurdum Enfeksiyon vardır kanında bizim de öyleydi ishali takip edin yarın da gçnezse doktora gidin. 3 gün serumla hastanede iyileştik anca. Cıvid testi de yapıyolar zateb
YavruKurdum Organikumos Sağ olasın bebeğim bir iniyor bir çıkıyor. Normal dedi arkadaşlar bende sakin olmaya çalışıyorum o yüzden 🤷🏻♀️
oykuelf YavruKurdum bizim de 3 gün aynı şekilde sürdü, bir antibiyotik bir de şurup verdiler öyle geçti ama çok çekti yavrum hep huysuzdu hep halsizdi 😔 ama geçecek merak etmeyin en fazla 3 gün sürüyor eğer daha yükselirse paranox fitil alın
YavruKurdum oykuelf İkinci günündeyiz inşallah yarına geçmiş olsun kuş kadar kaldı yavrum halsiz iştahsız 😔