GoGirl YavruKurdum agri kesici ates dusurucu atesi oldugu surece 4 saatte bir dusme egilimindr oldugu zaman 6 saatte bir verin agrisida olabilir ona da iyi gelir
zeynepsena24 YavruKurdum bizimde 3 gün 38 üstü ateş olmuştu. yavrum 9 aylıktı ilk hastalığı korona olmuştu bende aynı şaşırmıştım ne yapacağımı. ama normal endişelenmeyin lütfen bebekler bize göre çabuk toparlıyor emiyorsa bol bol emsin beslenmesine ekstra dikkat edin iki güne neşesine sağlığına kavuşacak inşallah çok geçmiş olsun
Yamanikko YavruKurdum calpol verebilirsiniz 5 cc yani dolu 1 tatlı kaşığı. 6 saat arayla günde 4 kere. Ilık duş ve üstünü ince giydirebilirsin🙏🏻 Çok geçmiş olsun yine düşmezse 112’den destek alabilirsiniz aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim🙏🏻
Cgnege44 YavruKurdum Kacgundur ateşli cnm covid olduğuna emin misin genel durumu nasıl kalın giydirme duş aldır calopol ver doktorunuzla görüşün
Hum34 Burada birisi yazmıştı zeytinyağının içine sarımsak ezip 1 saat bekletip ayak altına sürüyormuş. Sonrada çorap giydiriyormuş. Hemen düştü ateşi demişti. Denemekten zarar gelmez sanırım😬
Yamanikko YavruKurdum ne demek çok çok geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız🙏🏻❤️ Sizde c vit ve d vit takviyesi alın mutlaka🌸
Gokturk3518_ YavruKurdum ılık duş aldır canım üzerini giydirme atlet ve beziyle kalsın bı süre sonra tekrar ölçersin ateşini çok geçmiş olsun
Berfinnn YavruKurdum güzellik bizde covid olduk hemşiremiz 38 in üstüne çıkarsa hemen hastaneye getirin dedi 🌻 ben böyle biliyorum ve oğlum ozaman 6 buçuk aylıktı sizede çok geçmiş olsun canım