usage pandemibebegi sanmam öyle kalacağını keyfini çıkarın bence yanakları kocaman duruyo öyle yapınca 😀
pandemibebegi Bayanironi böyle ısırıyor gibi üst damağının arkasına çekiyor değil mi? İnşallah bırakır çok sağolun
Miniklord pandemibebegi hiç panik yapmayın . Bizimki de emzik emmez sürekli alt dudağını emerdi. Alt dişleri çıkınca bıraktı . Ben şu mantığı yürüttüm o dönem dişleri kaşınıyor ondan yapıyordu diye düşündüler
pandemibebegi Miniklord ayy çok sağolun inşallah çıkınca bırakır o zaman 🌺 benimki de almıyor emzik demekki damağını kaşıyormuş bebeğim.
Duyulurum pandemibebegi şimdi kaç aylık? Benimki de emiyordu alt dudağını sonra geçti. Şimdi dişlerini gıcırdatıyor 🤦🏻♀️ 9 aylik
pandemibebegi Duyulurum 5 aylık şimdi emmediği an yok diyebilirim 🤦 off diş gıcırdatması da çok fenaa
haziranin25i pandemibebegi benim kız üst dudağını emiyordu bir şey emme isteği olarak yorumladım ben sonra emzik verdim uyku zamanında emzik eme eme uyudu
pandemibebegi haziranin25i evet denedim aldı önce emdi biraz çok sevinmiştim bir dakika geçmeden öğürdü yine 😄
Alya112 pandemibebegi benim oğlumda aynı alt dudak içerde hep. Dışarı çıkardığında bal dudak resmen ama içine çektiği ama hiç görünmüyor dudağı yok gibi duruyor. Çenesi geride sanmıştım doktora bile sormuştum hatta problem yok demişti 😃
pandemibebegi Alya112 Aynen ya dudağını rahat bırakınca resmen bal dudak oluyor ama unuttum o halini çünkü sürekli emiyor😄 çenesinde problem olmasın da ona kıyamam işte
Alya112 pandemibebegi yok ya olmaz inşallah dişleri çıkınca alt dudakta dışarı çıkar diye umut ediyorum 😀
Seyhan06 pandemibebegi daha dişimiz çıkmadı 5 aylık olucaz 2 gün sonra. Bir ara devamlı alt dudağını emiyodu şimdi ellerine geçti