1anne1bebek_ Merhaba canım anneler 😍 Bebekleriniz kime benziyor? Benim oglum ilk dogdugunda eşimin kopyasıydı şuan 3.5 aylık tamamen bana döndü😍😍😍🤎
Balkizlarim 1anne1bebek_ ilk kızım biraz bana biraz babaya ikinci kizim yine biraz bana biraz babaya 3. Kızım kopyam diyebilirim 😂💘
Fatma46elif35 Balkizlarim kızlarınizda vajinal yapışma ile karşılaştıniz mi hiç Allah bağışlasın üç tane mis bilmiyo olabilirsiniz ben bilmiyordum sonradan farkettim bilginiz varsa cevap verirmisiniz neden oluyor dur
Cennet-Kokulum 1anne1bebek_ Doğduğunda babasına benziyordu 18 aylık hala babasına benziyor oğlumu babası doğurdu sanki 😄😄😂😂
Sermest Cennet-Kokulum bizim de aynı canım yine sizinki erkek benm kız aynı baba kafa yapısı saçları bile ya gülüşü deli olacam bi umut göz rengini benden alır dedim oda yok aynı baba babasına da aşırı düşkün annesi sanki bana gelmiyo babayı gördüğü an benimle işi bitiyo hanımefendinin😂
1anne1bebek_ Mom0911 oy maşallah yaa kendinizi doğurmuşsunuz gibi bence 😍🤎 allah bütün bebeklere ömür versin kimseye evlat acısı göstermesin rabbim 😍
ecemm-6161 1anne1bebek_ az önce paylaştık zateb bebeğini 😊 aynı tıpatıp baba kopyası 😂😂 sadece gözler ben
Yagmursonrasitoprakkokusu 1anne1bebek_ valla oğlum babasının kopyası 😂😂 ama benim duam tuttu. Kız olursa bana erkek olursa babasına benzesin derdim hep