[silindi] Kızlar balkonum da 4 tane araba tekerleri var aceba nasıl degerlendire bilirim balkonu işgal etmelerini istemiyorum ne yapabilirim aceba böyle dekorasyon olarak falan
Mom62636362 [silindi] Tekrar kullanacaksanız eğer oto lastiğini değiştirttiğiniz yerde yıllık kira ile bırakabiliyorsunuz, biz 50 tlye bırakmıştık
Frdvs-isMom [silindi] sehpa yapıyorlar, duvar süsü falan bi netten bakın isterseniz eğer uğraşmaya vaktim var derseniz yapılacak şeyler var aslında 😊
Mimarhanim [silindi] hasır iple kaplayıp sehpa yapıyorlar, üzerine tahta cam vs kestirende var. Ya da içini doldurup oturak falan yapıyorlar
[silindi] Frdvs-isMom aslında duvara asıp ıçine saksı çiçek koysam dedim sonra duvara çivi çakamadım 🙄
Mom62636362 [silindi] uğraşmayacaksa atın gitsin öyleyse, biliyorum ucuz şeyler değiller ama hem çok yer tutar hem de ağır bir lastik kokusu evin içine dolar bir süre sonra. Biz de bir süre balkonda tuttuk. Atmak daha iyi
Dzeyy [silindi] Yani biz daha yeni 4 lastiği 600e sattık hiç alan olmazsa çıkma lastik alan lastikçiler var 200 tlye alıyorlar
Mimarhanim [silindi] yok yok cüzi maliyetlerle yapıyorlar. İnternette bir çok örnek var bakabilirsin 👍🏻☺️
Zuzuuu [silindi] Sat kız paraya çevir 😂 pembe sarı mavi yeşil boya üzerine cam kestir biz gibi balkon masası sana. 😍
havana1 Zuzuuu ben olsam 3 tanesini halatla ve silikonla kaplayıp tabure 1 tanesini de kaplayıp üzerinde cam kestirip ortaya sehpa yaparım