Yusufali06 Ayferol0 ben kendime aldığım çorabı bile yıkamadan giyinmiyorum ki çocuğuma asla giydirmem
Smnl Ayferol0 yıkıyorum ütülüyorum öyle giydiriyorum. Yeni aldığım bi çöpü bile yıkar öyle kullanırım. Kendimize aldığımız kıyafetlerde yıkanıp öyle giyilir ben daha önce konfeksiyon ortamı gördüm keske herkes görse hiç bu ikilem olmaz kafada 😬😬
Furug Ayferol0 yikiyoruz tabiii hele boyle bir donemde…o durusu falam bozluyor sinir bozucu ama olsn :)
Busramaden Ayferol0 ben eve gelen her turlu seyı once yıkıyorum sonra utuluyorum utulenıcek bıseyde ondan sonra kullanıyorum yapım asaması satıs asaması kımler elıne surdu falan bunları hıc bılmıyoruz
Minikcivcivim Ayferol0 yıkıyorum tabiki. Sadece ona değil kendime yA da eşime de bişi alınırsa onları da yıkamadan giymeyiz.
lanadelmiyav Ayferol0 tabii ki yıkayarak🙄 kendimize aldığımız kıyafetleri bile yıkayıp öyle giyiyorum.
balkabagianasi Ayferol0 tabiki yıkayamadan giydirmiyorum ki bizimkileri bile yıkıyorum tozlu ortamlardan geliyor zaten o ürünler ayrıca mağazada onlarca kişi deniyor, yerlerde sürükleniyor, müşterilerin evlerine gidiyor geri iadeye geliyor neler oluyor neler 🐒
Smrenes Ayferol0 kız ben damacanayı bile köpüklü bezle silip temizliyorum hayra bazen buhar makinesiyle temizliyorum kıyafetleri yıkamadan giymek mi no no no 🙈
Feyzosunannesi Ayferol0 kizim 8 aylik oldu yikamadan utulemeden asla giydirmem kim bilir kimlerin eli degmistir
Kizimmmmm Ayferol0 hem kızıma hem kendime hem eşime kime olursa olsun yeni alinan kıyafeti asla yıkamadan giymem giydirtmem.