Ayferol0 Kızlar yeni aldığınız kıyafetleri yıkayıp mı bebeklerinize giydiriyorsunuz yıkamadan mı benim içim rahat etmiyor her aldığımı yıkayıp giydiriyorum ama herkes mi öyle acaba
elifhanimm Ayferol0 yıkayarak tabi, o kıyafetlerin dikim aşamasını görseniz zaten peçete ile tutar makineye atarsınız 🤣
Elizanannesi25 Ayferol0 evet herkes öyle canım zaten öyle olması gerekiyor kendime aldıgım kıyafetleri de yıkayıp kullanıyorum ben
Fun Ayferol0 yani normal olanı bu zaten tabiki de yıkanıp sonrasında ütülenmesi lazım. Kim bilir kimler dokundu
sedaykn Ayferol0 Benim kuzenim Zara, Mango gibi mağazalara fason üretim yapan bir şirkette tasarımcı asla hiçbir şeyi yıkamadan giyme demişti. Zaten giymiyordum ama anlattıklarından sonra emin oldum ☺️
Serife00 Ben temizlik yaptığım bezlerimi dahi yıkayıp ütülüyorum kaldı Kİ bebeğime aldığımı mı yıkamayacam söz konusu bile değil ben aldığım çorapları dahi yıkıyorum aman ayağım giyecek nasılsa demiyorum yıkanmalı da yaniii
Ayferol0 İyi bari yalnız değilmişim bende en başından beri öyle yapıyorum da sizede bir sorayım dedim 😂 Teşekkür ederim hepinize kızlar
Bfiliz Ayferol0 şu pandemi süreci olmasa belki alır almaz hevesle giydirebilirdim ama suan için korkudan deneyerek bile alamıyorum 😓 her aldıgım dırek makınaya 🥺
Ayferol0 Bfiliz Bende öyle gelince denemek için sabırsızlanıyorum ama yıkayıp ütülemeden deneyemiyorum bile
Mom077 Ayferol0 Ben normaldede yıkmadan giymeyen giydirmeyen biriydim zaten asla sevmem bide aldığımız yerde zaten herkes üstüne deniyor bu yüzden yıkarım hep o sekilde kullanırım
bikerem Ayferol0 mutfaga aldigjm sari bezleri bile once yikarim. Kac el degiuir atilyelerde yerlere mi dusuyor ,oksuren vs mi oluyor.kesinlikle herseyi yikarim
Merve Ayferol0 yıkıyorum ve yüksek buharda ütülüyorum. Sadece kızıma değil kendimize de ne alsak aynısı 🌸
ezogelinn Ayferol0 sırf bebeğimin değil aile içinde herkesin yeni alınan kıyafetlerini yıkamadan giydirmem kaç kişinin eli değiyor sonuçta