Hum34 Bana da öyle demişlerdi, ama sonradan düzene girmişti. Ben şeker yüklemesi yaptıramamıştım. Ama endişe etmeyin ileri zamanda düzeliyor. Düzelmezse bile bir sorun teşkil etmez demişti doktorum.
ahsenmomm Mom356 benim kızımda 2 hafta geriden geliyordu sözde, bir doğdu 2 hafta ilerideydi neredeyse . Yani pek doğru olmayabilir sapma olabiliyor hesaplarda . O zaman çok üzülürdüm şimdiki aklım olsa asla üzülmem 🤦🏻♀️
Akcabeytas Benim kızımda 3 hafta öndeydi 38+3 de 3765 doğdu iriydi yine haftasına göre korkma hiç bişi olmaz zamanla yakalar
Gzdzeynep Mom356 siz şeker yüklemenizi yaptırın ama bugünden itibaren beslenmenize ve egzersizinize dikkat edin benim ayrıntılıda karın çevresi iki hafta önde olunca hemen hamile platesine başladım doğum haftasına kadar yaptım. Ve beslenmeme dikkat ettim bol bol su içtim. Normal kiloda doğum yaptım herşiye haftasıyla uyumlu olmuştu dikkat edince. Şeker ve tuz tüketimine ekstra dikkat etmeniz gerekiyor ve hazır paketlenmiş gıda da yememelisiniz
zynn Mom356 2 hafta on veya geri çok problem değil evet gebelik şekeriniz olabilir 2 haftadan biraz fazla çünkü
Mom832324 Mom356 kuzum benim doktor da hep öyle söyledi 2 hafta önden gidiyordu şeker yüklemesi bile yaptırdım birşey çıkmadı. Demekki yediğiniz bebeginize yarıyor. Ya bide önden gitse bile son haftaya kadar bebek gelmeyebiliyor.
Bebekfirarda Mom356 Gayet normal endişelenmeyin benim oğlumda hep 2. Hafta önden gitti saha fazla olduğun durumlar 4 hafta vs gibi sıkıntı diye biliyorum
Mervetly Benim bebeğimde hep önden gidiyordu şeker çıkmadı genetik olabilir dedi eşimin ailesi hep 4 üzeri doğmuş zaten bende 38 haftada 3900 doğum yaptım
Bursa97 Mom356 Benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyordu canım doktor hep iri bebek dedi 38+2 de doğdu ve 3200 🤣 tabi biz iri deyince nce tombik birşey bekledik hep ama 3200 doktorlara göre iri birde bizimkinin boyu uzundu çok ondanmış 🤣
2kezanneoldu Mom356 bana da doktorum 1 hafta gelişimi önde gidiyor bebeğin dedi 3 kilo 100 gram doğdu 38+6 da suyum azaldı sezeryana aldılar doktor minyon tipli ufak olcak dedi… ilk büyük kızıma da iri bebek olcak dedi 3 kilo 480 gram doğdu büyük kızım
Belinaymuhammadi Mom356 benim kiziminda haftasina göre onden gidiyordu doktorum iri bebek dedi 38+6 haftalikken 3900 gram dogdu