Annepandaa mysonmylove kendi annem “çocuğu sakın ağlatmıyorsun ne isterse yap kucağında tut kolay mı doğurdun bak gebertirim” diyo 🤣🤣 kaynanamda “su ver hıçkırıyo limon damlat biz yapardık diyo”. Daha bebeğim 1 aylık. 9 günlükken limon vermeye çalışırken yakaladım.
pandemibebegi Slnkl Çok sıkıyo artık duya duya . Ben de geçen gün bi sinir oldum off yeter ya herşeyin bir zamanı var dedim sustular
pandemibebegi Fato55 Canım valla biberonla denedim versem biberonu bitirecek lakır lukur. Ne anlıcakki ondan o biberonla içmek istediği için mi içiyordur yoksa gerçekten susadığı için mi
Fato55 pandemibebegi susuyordur kuzum anne sütü ile olmuyor suyun yeri ayrı inan şimdiki aklım olsa doğdun dan beri verirdim sonuçta o yediklerimiz tatlı tuzlu süt ondan oluşuyor tamam büyük kısmı su yine de verilmeli bence şahsi fikrim 😍
Aselin-Annesiii Birşey söylemeye korkuyorum hemen iki laflarından birisi “ Tabi çocuk kucağa alışmış yerde durmuyor” sinirden çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
BalarisiYusra mysonmylove üşütmeyin çocuğu , mama yapmadımı anne sana, su verin çocuğa ciğerleri yanar, bisküvi ver eline kemirsin , şimdi o herşeyi yer verin yesin , bizi unuttu kucağımda ağlıyor 😖
Annepandaa mysonmylove hiç baş başa bırakmıyordum. Üzerimi giyinirken dedim hadi sevsinler gelin hiç vermiyo çocuğu sevmek şçin demesinler dedim ama çocuğumu limonluyorlardı. Sanki salata benim yavru kuşum.
mysonmylove Frauz ahahahah çok güzel yazmışsınız ya şiveli🙈 dimi giydirsek üşür giydirmesek terler, illa siyaha beyaz beyaza siyah diyecekler😹
Frauz mysonmylove görüntülü arar çocuk kucaktaysa kucağa alıştırmayın, ana kucağında yatıyosa ne yatırıyosunuz sıkılmiş uşak. Kalın giyinmişse üstünü çıkarın sıcaklanmasın ince giyinmişse yelek giydirin böyle o kadar çok varki. Klasik karadeniz kaynanası aşırı şiveli söylendiğini hayal edin tabi😁
papatyaaaaa Minnaktospik Ayyyynnnnn benim kayın peder gibi bana diyo çocuğa bişi olursa sizi öldürrurum sanki ben oğlumun düşmaniyim mal adam 😠
Alperenim1 mysonmylove kayınpederim bize hizmet et diyo en sonunda oğlumu ona verip alsan torununa bak bende sana hizmet edeyim diyesim var 😬😬
Busra0102 Alperenim1 kucağımda ağlıyordu disardaydik sandalye getir dedi orda eltim görümcem oturuyor küçük çocukları yok bana dedi bende al tut getiriyim dedim 😄😄
otose_san mysonmylove 40 yılda bir görüyorum onda da hiç ilgisi ve alakası olmayan şeylere burnunu sokuyor 🤦🏻♀️ cevap bile vermiyorum adama işine gelmeyince duymuyorum ben deyip dinlemiyor
mysonmylove Ozbkkk31 zaten bütün bebekler babalarına benzer kayınvalidelere göre🙈😹 bizimki elini emiyor babası da emerdi😹 yok kaşı aynı babası😹
Annepandaa Akademisyenanne aaaa bunu kaynanam bana ciddi söyledi. Doğumdan sonra bebek bizde dursun siz haftasonları gelip görürsünüz diye. Bi kaç kere söyledi. Dayanamadım Bence böyle zor olur siz yapıverin bitane dedim.