Busraata mysonmylove üşütme çocuğu aç bu doyurmamissin cocuguma dikkat edin 😤odadan yanlarina gidiyorum ağladığı an doyurmadın mı her dakka aynı bende doymamış geç sen emzir diyorum anneme 😁
yokbecanim mysonmylove hiç kilo almamış. vitamin eksikliği mi var, neden kuruyor dudakları?(emdiği zamanlarda hep kabarır sönerdi dudakları) buraya geldikten sonra biraz kilo aldı sanki(bikaç gün onlarda kaldıktan sonra not:kilosu gram değişmemişti😂)
tavsaninannesi mysonmylove “emzir bu çocuk aç “ yarım saatte bir der annem 😁 kayınvalidem de sütün var mı der 😁
pandemibebegi Slnkl Çok sıkıyo artık duya duya . Ben de geçen gün bi sinir oldum off yeter ya herşeyin bir zamanı var dedim sustular
ikizbabymom 12_b biz de kesin ilerde çocuklarımız torunlarımıza kızınca böyle söyliycez Allah o günleri görmeyi nasip etsin😊
Annepandaa mysonmylove kendi annem “çocuğu sakın ağlatmıyorsun ne isterse yap kucağında tut kolay mı doğurdun bak gebertirim” diyo 🤣🤣 kaynanamda “su ver hıçkırıyo limon damlat biz yapardık diyo”. Daha bebeğim 1 aylık. 9 günlükken limon vermeye çalışırken yakaladım.
pandemibebegi Fato55 Canım valla biberonla denedim versem biberonu bitirecek lakır lukur. Ne anlıcakki ondan o biberonla içmek istediği için mi içiyordur yoksa gerçekten susadığı için mi
Fato55 pandemibebegi susuyordur kuzum anne sütü ile olmuyor suyun yeri ayrı inan şimdiki aklım olsa doğdun dan beri verirdim sonuçta o yediklerimiz tatlı tuzlu süt ondan oluşuyor tamam büyük kısmı su yine de verilmeli bence şahsi fikrim 😍