Yagmur46 mysonmylove ahahahha cidden çok komikler 😅😅ne diyeceklerini ne yapacaklarını şaşırdılar iyice 😂😂
Asyaipek mysonmylove büyüde bakkala gidelim 😅emeklemiyor mu daha bir yaşına girince tuvaleti geldiğini söyler bezi bırakırsınız artık sen büyüde ben seni alırım bize götürürüm annen dursun evde biz senle gezeriz oldu canım bende verirdim zaten çocuğumu
mysonmylove Asyaipek yaa niye hep bu istekleri🤔 aynı bende de sen büyü de ben seni götürürüm bana kahvaltıya gelirsin, büyüsün de bak nasıl gelecek, nasıl gidecek cidden merak ediyorum ben de😹
Ayseksii mysonmylove süt verme yaramıyor yemek ver yemek biz 3 aylıkken yemek yediriyoruk. Aç bu çocuk yemek ver.. Zayıf bu çok zayıf yemek yedir un çorbası kilo yapar un çorbası ver. YULAF VERME ZAYIFLATIR ONU DİYETE GİRENLER VERİR dedi ya resmen çıldırırıcam ya
mysonmylove Ayseksii Bunları duydukça başıma masaj yaptırmak istiyorum bu abla gibi💆🏻♀️😹 bizim de mama yiyor diye 4 aylıkken başlarız diyordu, üst komşu tarhana vermiş de 4 aylıkken
YazarAnne mysonmylove lohusayken çok geldiler üzerime Allah var yukarıda çok ağladım onlar yüzünden. Ama şimdi şimdi anlıyorum bunların hepsi böyle. Değişmiyorlar. Yazık yani. Senin oğlun annesinin çocuğuysa bende annemin çocuğuyum. Yazık değil mi yani.
Asyaipek mysonmylove yok ya götürmesen bari ben de yollarım zaten diyorum kaynanaya biz kaçarız sen farketmezsin bile diyor sinir ediyor beni ya
MihraNilkuzusu pandemibebegi bebeğim 4,5 aylık 3 aylıktan beri babaannesi çorba ne zaman vereceksin diyor. Doktorumuz ne zaman derse o zaman diyip konuyu ışık hızıyla kapatıyorum. 4,5 aylık bebeye kemik suyu çorba verecekmişim 🙄
WillyWonka mysonmylove bizim zamanimizda diye başlayan tum cümleleri kapsıyor benim sinir olduklarim😀
mysonmylove WillyWonka aynen🙈 ben en sonunda dayanamayıp iyi ki sizin zamanınızda çocuk doğurmamışız yoksa nasıl bakardık demiştim😹
mysonmylove Ayseksii 🤦🏻♀️ Benim kayınvalide de yeğenine bir haftalıkken kuru fasulye suyu vermiş ağzına sürmüş, sonra bana diyor ki bana bırakırsın işin olunca🙈 bunu duyduktan sonra nasıl bırakayım canım kayınvalideciğim🙈😹
mysonmylove Pnnr ahahahah benim kayınpeder de ağırlamaya başladı😹 hayat işte 65’inden sonra neler yaptırıyor insana🙈
mysonmylove Nur07 😐 Allah’a havale edin en güzeli, çocuğunuz tabi şartlarınız elverdikçe alacaksınız, ben oğlum doğduktan sonra neredeyse kendime bişey almadım, insan istiyor ki hep onun için en güzeli olsun🙏🏻
mysonmylove Kardelen06 işte insan bişey kırk kere söylenince yapacağı varken de yapmıyor, olsun sütünüz yettiyse ne güzel bol bol emmiştir bebiş🥰😇
Kardelen06 mysonmylove çok şükür şuan 2.5 aylığız. Ama dolapta sütüm vardı veremedim bide bazen oynuyor yara yapıyor sağıp verirdim şimdi diyorum 😅 sonra yapcak bişey yok diyorum kuzu kuzu emziriyorum 🥰🥰
Minelin_Annesi mysonmylove iyi bak peşinden de aç bırakma🤦🏻♀️ Hee siz demeseniz ben aç bırakıyorum bebeğimi hatta işkence ediyorum😤