Ogretmennannee1 MeryemSuu 6 aylık taktım . 22 ayar altından yaptırdı eşim ortası ince oluyormuş onları n. Oğlum birşeyleri yere vurup oynamayı seviyor hep parçaladı isim yazılı yerini çizmiş ellerini . Yaptırmaya verdim ortasını kalın yaptırıp takacağım yine 🤦🏻♀️
Ggure Ben 2 aylıktan sonra takmaya başladım neden rahatsız etsin incecik birşey :)) Sizde şimdiden takın ilerde istemeyecektir :)
MeryemSuu Ggure çok heves yapıyorum takmak için koparır farkında olmam diş yeri kalındığı için her şeyi ağzına almaya çalışıyor koparsa eline alıp ağzına götürürse diye kafamda deli sorular 🤦🏻♀️😂
MeryemSuu Ogretmennannee1 ortası biraz kalın altından kenarları nazar boncuklu bende kopmasından korkuyorum😕
MeryemSuu Lilav21 peki kulağını 6.ayda deldirme taraftarı mısınız bi yanım istiyor bi yanım istemiyor
MeryemSuu Deletedmom5284 peki kulağını 6.ayda deldirme taraftarı mısınız bi yanım istiyor bi yanım istemiyor 😐
Lilav21 MeryemSuu kızım 8 aylık 6. Ayında kıyamadım 🙈 şimdi deldireyim diyorum bu kezde anlar elini kulağına atmasından korkuyorum😞 küpenin çok rahat olması lazım vidasının batmaması lazım karar veremedim henüz
ZehraSareMom MeryemSuu Gümüs bileklikten bahsediyorsun demi canim hic olmadi zaten ince bi model varlıgını öyle cok hissetmedi dikkat cekmedigi icin kac aylık bebegin
MeryemSuu Lilav21 bende çok kararsızım hem kendi seçimi olsun istiyorum hem de bebekken çok yakıştırıyorum o yüzden fikrinizi almak istedim bilemiyorum ya 🌸
Lilav21 MeryemSuu bende çok çok seviyorum bebeklerde küpeyi ☺️ Kız çocuğu ilerde eminim ister diye düşünüyorum 🙈 yasaklardan sonra deldiririm büyük ihtimalle,Arkadaşım 7. ayında deldirdi sancısız geçmiş
ikiKudurukAnnesi MeryemSuu ben 2 aylık falandı sanırım takmaya başladım şimdi 8 aylık oluyor ama yazın çıkarıcam parka falan gidersek Allah korusun biri görür zarar verirler falan çocuguma
MeryemSuu ikiKudurukAnnesi çok haklısınız özel günlerde takma taraftarıyım ama gel gör ki özel. Günler de bile çıkamıyoruz anca siteye hava almaya