Eda95 Merhaba hayırlı sahurlar annenler adet gününden kaç gün geçerse normal gebelik testlerinde belli olur. Bugün 4. Günüm 1 tane elimde test var boşa harcamak istemiyorim net belli olur sizce
Lina3705 Eda95 sabah ilk idrara deneyebilirsin bende 4. Günde yaptım silik ama vardı canım eger belirtin yoksa adete dair yapmanda fayda var
Bebegimm1 Eda95 adetime 1hafta kala yapmistim silik cikmışti ama siz adetiniz 1hafta gectikten sonra yapın derim boşa gitmesinn testiniz
Eda95 Asafeymeninannesi 1 önceki hamileliğimde 1 hafta önce erken gebelik testinde çıkmıştı bundada emin olamadım teşekkürler canım
Eda95 Lina3705 belirti aslında her zaman ağrısız adet olurdum sadece hafif bel ağrısı ve karin agrım olurdu şimdi de bel agrım var givi ama çok az o yüzden zaten emin olamadım
mavilimorcicek41 Eda95 bende pıhtılaşma olduğu için erken öğrenmem gerekiyodu adete 3 gün kala öğrenmiştim 🤣
Eda95 mavilimorcicek41 Bende yapayım şimdi o zaman heyecanlandım dua edermisiniz kimin duası kabul olur allah bilir 2. Gebelik 11 aydır deniyoruz beklemekten çok sıkıldım rabbim herkese nasip etsin eğer olursa olmazsa çok üzüleceğim
mavilimorcicek41 Eda95 Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin kuzum 2 düşüğün üstüne oğlum nasip oldu evlat kokusunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
leynanin_pembemantosuu Eda95 4 haftalık hamileymişim yinede idrar testinde çıkmadı adet olmayınca 7. Gün gecikmemde kan verip öğrenmiştim
Eda95 Songul1996 riske atmak istemedim şimdi sahurda suyu çok icenlerdenim ne olur ne olmaz dedim sabah ilk saatte yapıp sonucu buraya yazarım allahın izniyle