Blackcloud Kızlar sporda yapıyorum yeşilçay vs de içiyorum abur cuburda abartı şekilde yemiyorum, hatta hiç yemiyorum desem yeridir, psikolojim bozuldu artık bunlara rağmen yinede kilo veremiyorum, bu arada hiçbir rahatsızlığım yok.😔
Sin21 Blackcloud kan değerlerinize baktırın bence herhangi bir vitamin eksikliği kilo kaybını engelleyebiliyor ama spor yapıyorsanız vücut illa ki şekilleniyordur 🌹
nur-nr_123 Blackcloud bol su iç canm dengeli beslen yemeyince kkilo veremezsin sağlıklı ara oyunlu beslenme yap bn yeni diyestisyenle 7 kilo verdim ramazan sonrası devam edecegim
Gulsah10 Blackcloud valla ben naptım biliyomusunuz bebişi uyuttum namazımı kıldım bide güzel ağdamı yaptım 🙊 sonra saat 00.40da egzersize bi başladım yenicik bitirip forma girdim yazılanlara bakıyım diye kalça kol ve göbek egzersizi yaklaşık 1 saatimi aldı ramazan boyunca yaptım baya inceldim 5 kilocuk verdim ama sıkılaşmak daha iyi tartıdan daha motive ediyor 🤗
Blackcloud nur-nr_123 Canım galiba bende diyetisyen eşliğinde diyete başlayacağım, hangi diyetisyenle kilo verdin?
Blackcloud Gulsah10 Canım spor yapıyorum iki haftadır vermem gereken yerde üstüne birde 4 kilo almışım düşün artık.
Sena_27 Blackcloud gülüm geçende böyle bir post vardı orda da yazmıştım kilo vermemenin başlıca sebepleri var bunlardan biri tiroit bezlerinin çalışmaması sağlık ocakların da bu testi yapıyorlar gidip yaptormalısın. Bende de aynı sorun var.
Gulsah10 Blackcloud aaaaa 😱 bende bi ara öyle oldum kabızlık basur mahvetti beni muayene oldum kabızlık için ilaç verdi bide kabak ve salataya ağırlık ver dedi kabak hem metabolizmayı çalıştırıyor hemde ödem atıyor bide öyle denesen 😊 bende toplam 35 kilo verdim egzersiz ve kalori hesabı beslenerek 🙊
nur-nr_123 Blackcloud rica ederim ama fiyat olarak çok uygun istersen atayım ismini internet üzerinden görüşüyorum 130 TL gibi bi tutardi