Mirayfiliz Kızlar daha önce hiç yardım alamamış ama bu yardımı alabilen var mı? Ben işsizim,evimiz kira bir de bu ay eşim esnek çalışmaya geçti maaşı eksik yatacak.Ya bu yardım kimlere,neden ve neye göre çıkıyor ben anlamıyorum 🥺
Bir_anneadayi1 Mirayfiliz canım bunda bı bilgim yok bizede çıktı bizimde kart borçları felan vardı ,kiradayiz felan zor oluyor .sizi anlıyorum hakkınızda hayirlisi
Mirayfiliz Mirayfiliz önceki başvurularımda süreç devam ediyor yazıyor,ptt diye baktığımda yüklenmiyor sayfa,sosyal yardım sorgulamadan bakınca kayıt bulunamamıştır diyor Nereye başvuru yapmamız lazım ya da nerden konuyla ilgili yardım talep edebiliriz?
minnosizmmm Mirayfiliz bende bu konuyla alakalı çok bilgi sahibi değilim ama sosyal yardım sorgulama kısmına giriyorsunuz oradan alıp almadığınızı öğreniyorsunuz başvuru içinse pandemi ön başvuru var oradan yapın. Bir de ilginç olan bir şey var ben asla başvuru yapmadım bugün ptt den bana mesaj geldi yardımınız yatmıştır diye çok şaşırdım
ZhraCelik Mirayfiliz e devlete sosyal yazın arama yerine pandemi diye başlıyor başlığı ordan başvuru yapılıyor
Mirayfiliz Bir_anneadayi1 sanırım daha önce yardım alanlara veriyorlar.İlk defa alanı daha hiç duymadım.adınıza sevindim 🌸
minnosizmmm Mirayfiliz hayır almadım hiç başvuruda yapmadım eşim memur zaten bi yanlışlık olmuştur yattıysa da parayı iade edicem
Mirayfiliz minnosizmmm ne güzel yürekli bir inansınız💐 nasıl olsa yatmış alıp harcayayım demek yerine ihtiyaç sahiplerine ulaşması için uğraşıyorsunuz,keşke ülkemizdeki her insan sizin gibi olsa..
Melikekrca Mirayfiliz üzerinize araba arsa ev mal mülk sahibi olmamanız gerekiyor bu yardımdan yararlanabilmeniz için. Eşim PTT de çalışıyor ve bugün paralar dağıtılmaya başladı. Geçen sene kimlere çıktıysa para onlara ödeme yapılıyor.
Atikeemre14 Melikekrca aynen katılıyorum benım evım kıra ne sıgırtalı ısımız var nede araba evımız var bıze cıkmadı ust katımdakı komsuma hem evı hem arabası var ıkı tanr ona cıktı boyle bır adalet ıste
asi_0658 Melikekrca ben evde yokken gelmişler eczaneye gitmiştim tekrar getiriyorlarmi yoksa şubeden gidip çekebiliyormuyum bilginiz varmi acaba?
Melikekrca Yenidenanne şubeye gidip bunu TC kimlik numarasından sorgulatabilirsiniz adınıza yatıyor çünkü para. Ama normalde ptt dağıtıcıları yapıyor bu işi. Eğer adreste bulunamazsanız dediğim gibi adınıza yatar para
Yenidenanne Melikekrca adıma hesaba yatmis para msj geldi bugün ama hesap benim değil eşimin ben almak istiyorum ihtiyacımızda kullanmak için