KaanAnnes Kızlar 3 buçuk aylık bebeğim sürekli ağzından sel ıslaklık bu neyden kaynaklı hani tamam olur konuşmayaçabalıyor falan illa olucakta baya sel ya kıyafet yakalık önlük yetiştiremiyorım ve kontrolde ediyorum dişini henüz görünürde bişey yok 😓
Minimalhanim KaanAnnes diş çıkaracaktır ama hemen de çıkmayabilir bikaç ay önceden başlıyo salyaları akmaya
GameOver KaanAnnes canım bizimde o zamanlar başladı diş salyası muhtemelen ama 6 aylıkken çıkardı ilk dişini ozamana kadarda salya gecmedi sizinde dişten olabilir birde o aylarda tükürük bezleri fazla hızlı çalıstıgından kontrolde edemiyorlarmış onunda etkisi olabilir
KaanAnnes Minimalhanim hım anladım valla bakalım hayırlısı artık çok fazla olunca endişelendim sanırım 👍🏻
KaanAnnes Zumra_ aaa bende de var ben unutmuştum onu bileklik onu taksam da olur ohalde bi denemekte fayda var tşk ederiö 😊
CesurBey KaanAnnes bu aylarda salyaların akması çok normal çünkü diş dönemi ellerini hatta ellerine aldıkları her şeyi ağızlarına götürüyorlar oğlumda aynı sürekli üst değiştiriyorum önlüğü yemeye çalışıyor 🤦♀️
KaanAnnes CesurBey benimki hala tembel tutmayı öğrenemedi 3,5 saniye falan ellerini keşfetmedi henüz ama bakalım nasıl olacak 🙄
GameOver KaanAnnes haklısınız endişelenmekte bende bazen acaba niye böyle diye düsünmekten bir hal oluyorum ☺️
Zumra_ KaanAnnes inanmak çok önemli ama ben bunu takıcam ve azalacak veya bitecek diyerekten denemelisin 🤗
KaanAnnes Yenidenanne geç çıkması daha iyi değilmi geç çürür en azından 🙂 yani yanlış değilse öyle biliyorum öyle derler
annebusesi KaanAnnes dişler yerleşiyor annesi. Ağız beziyle diş etlerini hafifçe ovalayarak yardım edebilirsiniz. Dişlerin yerleşmesi çıkarıyor demek değil ama erkende çıkarabilir tabiki. Bu aylarda normal bir durum. Bol bol önlük takın. Birde ağız mendiliyle kurulayın ağız çevresini tahriş olmasın.
KaanAnnes annebusesi peki 👍🏻 öneriniz için çok tşk ederim tecrübeli değilim ilk bebeğim çok sağolun 🙋🏼♀️