gocebebirbayan Kızlar bebeğim 3 aylık havalar çok sıcak olmasına rağmen dışarıya alıştıramadım. Ne zaman çıkarsam gözleri açılmayacak kadar çapaklıyor. Siz nasıl alıştırdınız dışarıya ?
egeninanns gocebebirbayan 😂benimki 6 aylık eve sokamıyorum. Küvözden çıktığı günden bu yana gezdik . -30 da bile dışarı çıkardım . Ondan olabilir
BarlasTezcan gocebebirbayan valla köye geldik mızıkaladıkça dışarı çıktık şimdi de içeri girince sanki ateşe girmiş gibi ağlıyo
gocebebirbayan iki_prens_annesi_ köydeyim canım. Bahçeye indiriyorum aşağıya güneş vurmuyor yüzüne yine de alışamadı
gocebebirbayan egeninanns ben daha hiç çıkarmadım öyle kıyamadım. Şimdi hava güzel çıkarayım diyorum hasta oluyor 🙄
gocebebirbayan Mom079 anlamıyorum ki ama alışsın istiyorum artık. Köydeyiz zaten kocaman bahçe var. Hava çok güzel virüsten uzak mis gibiyiz. Çıkarıyorum hasta oluyor 😕
gocebebirbayan BarlasTezcan bende köydeyim canım. Bahçeye indiriyorum aşağıya güneş vurmuyor yüzüne yine de alışamadı
Busra0102 BarlasTezcan bahçeli evde oturuyorum bir iki defa ablasıyla abisiyle indirdim şimdi onlar inince arkalarına ağlıyor 3 ay 5 günlük onlar geçmezse eve geçiremiyorum
iremm_029 gocebebirbayan neden capaklaniyor acaba kızım 4 aylik 3.ayda cikmaya başladık ama bebek arabasında yani direk güneşe maruz bırakmıyorum gölge yapıyorum yüzünü ondan mi bilmem bi sorun yasamadik
iremm_029 gocebebirbayan bilemedim hiçbi fikrim yok valla kontrollerinde sorarsın dr.yada hemşirelere canm
Bebegimm1 gocebebirbayan benimki 5 aylık olucak hastane market disinda bir yere cikamiyorz gunduz disari cikarken gozunu kısiyor 1 saat sonra normale donuyor güneş direk yuzune gelmesin guneşi arkaniza alıp biraz o sekilde alişabilir elimden gelse her gun disari cikaricam ama malesef cikamiyoruz balkonda vakit geciriyoruz alıssın diye
gocebebirbayan Bebegimm1 güneşe çıkarmıyorum canım. Dut ağacının kocaman gölgesi var oraya indiriyorum. Ama hava sıcak olsa da hafif hafif esiyor. Acaba o mu etkiliyor. O rüzgara ne zaman alışır ki
gocebebirbayan Sumeyraas sordum canım sormaz olur muyum. Bebeğim a dese mesela doktora mesaj atıyorum hemen. Alerjik damla verdi fakat geçmedi. Dışarı çıkınca yine aynı. Ben dışarıya alıştırmak istiyorum
Sumeyraas gocebebirbayan benim de bebeğim daha 15 20 günlükken çıkarmaya başladım güneş yüzüne gelse hemen kapardı gözlerini. Ben de yüzüne gelmeyecek şekilde arabasını üstünü kapardım. Ama hiç çapaklanma olmadı. Şimdi o kadar rahatsız olmuyor ama yine de bebek arabasında yüzüne güneş gelmemesi için örterim. Kucağımda sıkıntı yok ama.