AsyaninAnnesiiii Bebeklerinizde doğum lekesi varmı? Neresinde, ne lekesi var ? Bizim kalçasında küçük bi kalp doğum lekesi var💕
Karagoz AsyaninAnnesiiii iki kaşının ortasında kırmızı bı leke var gecer dedıler ama 7 aylık olcak hala var
Bualemdeyeniyim AsyaninAnnesiiii sol bel tarafında var iki göz bi gülen agız gibi cilek yiyip ellemstim olck mı diye oldu😅 kızarık pembiş kırmızı arası rengi cok güzel duruyor ya
Ftm2020 Karagoz bizde de var ilk kızımda da vardı 2 yaşında geçti şimdi oğlumda da var 6 aylık olcak hala var geçer inş
AsyaninAnnesiiii GameOver benim kızımda ensesi de kırmızı leke var geçer dediler ama 27 aylik geçmedi hala . Sizinde kirmizi bi lekemi 💕
AsyaninAnnesiiii Bualemdeyeniyim çok tatliş💕 ben çilek aserdim hamile iken ensesinde kırmızı bi leke vae acaba o mu 🤭
leynanin_pembemantosuu AsyaninAnnesiiii göbek deliğimin üst tarafında beyaz leke olarak doğum lekem var oğlumunda aynı şekilde göbek deliğinde beyaz lekesi var bacağının arka tarafında da çizgi şeklinde kahverengi renk doğum lekesi var
Minimalhanim AsyaninAnnesiiii doğum lekesi sayılır mı bilmem sırtında koluna doğru kocaman bi ben var minicikti doğduğunda büyüdü baya durdu artık 2 senedir büyümüyo
AsyaninAnnesiiii Minimalhanim büyükse bence leke sayılır diye düşünüyorum tartışılır ben mi leke mi olduğu 😊. 💕
GameOver AsyaninAnnesiiii evet bizimkide kırmızı leke banada geçer diyorlar ama bilmiyorum geçer mi henüz 7 bucuk aylık☺️
AsyaninAnnesiiii GameOver belli olmaz . Bizim kaldı öyle arada krem sürüyorum belki kremle geçer diye yinede geçmedi ben ensesi terliyor ondan oluyor sanıyordum. 😊
GameOver AsyaninAnnesiiii ay ilk bende ondandır diye düşündüm krem sürdüm sürekli ama baktım geçmiyor heralde doğum lekesi dedim geçsede olur geçmesede sorun etmiyorum bence çok tatlı🥰
Bualemdeyeniyim AsyaninAnnesiiii hic bilmiyom ki ben de hurafedir deniyim dedim gülerek yaptım 😀 belki ondan belki de tesadüf oldu bilemiyorum 😅
Momsbabyy AsyaninAnnesiiii Kafasının arkasında benimle aynı yerde var , sol elinin üstünde var baş parmagindan bileğine doğru, bacağının arkasında çilek lekesi var birde🥰🌼