Gzde1 Oğlum dün gece çok ateşi vardı hastaneye gitik düşürdüler eve geldik 40 41 42 yi gördük doktor şuurp ılık duş dedi yaptık düşmedi sabah kalkıp özel hastaneye gittik bağırsak ilgithabı olmuş bu derece ataşleri görüp sıkıntı yaşayan çocuklarınız var mı doktora sormayı unnutum bir sıkıntı olur mu diye
Noooname Gzde1 panik yaptırmak istemem sizi asla ama 42 tehlikeli, havale geçirebilir, sık sık duş aldırın, düzenli ateş düşürücüsünü verin, bol bol su içirin. Çok geçmiş olsun
Gzde1 Ballilokmamelmaliturtam inşallah yarın başka bir doktora götürücez aklımızda soru kalmasın diye beyinde hasar falan yazıyor İnternete
Gzde1 Hohomoromu evet iğne verdi 6 tane sabah akşam olucak şekilde bide şuurp verdi o da enfeksiyon vücuttan atılsın diye
Gzde1 Ceya yok hayır evdeyiz şu an ateşi de 36 dün gece oldu doktoru aradım duş alıp ağrı kesici içirin dedi yok düşmedi en son 38 di devlet hastanesinine gittik dün 3 defa iğne yapıp yapıp yolladılar ben şikayeti söylüyorum ilaç yaozuor eve gönderiyor tahlil yapalım falan demiyorlar bizde sabah özele gittik işte bağırsak enfeksiyonu dedi doktor
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Gzde1 havale geçirebilir yavrunuz takip edin lütfen o derecelere çıkarsa tekrar acile götürün
Gzde1 Nisa_Ada_Momy_Dilsad 36 derece şu an dün gece çok yüksekti 2 3 defa gitik acilr iğne vurup vurup yolladılar eve bizde dayanamadık sabah olur olmaz özel hastaneye gittik
Ceya Gzde1 ohhh şimdi ateş yoksa güzel. Bahsettiğiniz ateş tehlikeli . Benim oğlum 38 de nöbet geçirdi , elbette her bebek farklı ama ateş ekstra dikkat edilmeli.
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Gzde1 çok şükür ki düşmüş 🙏🏻Ne kadarlık bebeğiniz.farklılık hissettiniz mi ateşten sonra
Alinduru Gzde1 çok geçmiş olsun. Menenjit aşısında kızımda 42 dereceye kadar ateş gördük ek olarak azı dişleri de geliyordu karışmıştı. Ama 7/24 doktorumuzla iletişim halindeydik her gün kontrole götürdük her gün tahlil yapıldı bakıldı herşeyi temizdi. Çok şükür bir sorun olmadan atlattık. Ama dediğim gibi 7/24 kontrol altındaydık.
Gzde1 Alinduru bizim de 2 alt dişimiz çıkıyor biz dişe bağladık ateşini onun için telaş yapmadık ama keşke en başta iyi bir hastaneye gitseymişiz doktor yarın veya öbür gün getirseydiniz direk yatış verirdim dedi çok geçmiş olsun size de
MeryemHM Gzde1 canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını nasip etsin inşaallah. Ana korkma birşey olmaz inşaallah. Yüksek ateş değil aniden Bi kaç derece birden yükselen ateş havaleye sebep olur. Tedaviye başlandıysa düzenli düşer zaten üstü ince olsun oda ısısı 21-22 derece olsun ateş yükselmeye başlarsa ayağına limon suyu ile ıslatılmış çorap giydir. Normal musluk suyu ile soğuk uydulama yap geçer Allahın izniyle.
Gzde1 MeryemHM çok teşekür ederiz iyi şimdi ateşi 36 dan hiç yükselmedi bu gğn tekrar tahlil vericez bağırsak enfeksiyonu çıkmıştı enfeksiyon düşmüş mü diye her ateşi çıktığında müdahale ettim zaten direk dediğiniz gibi soğuk uygulama yaptım
Organikumos Gzde1 en son gittiğin hekim bir bulgu görseydi ateşin 42 lere çıktığını söylediysen zaten havale geçirmiş olma yada hasar bırakma ihtimaline karşı gerekli tahlil tetkik vs isterdi bence sormasanda.
AgentMom Organikumos bazen doktorlar çokta umursamıyor. Testi yapıp ilacı yazıp gönderiyorlar. Biz bu ateş yüzünden bir doktorla baya tartıştık. Evim in yanında devlet hastanesi var oraya gittim ateş düşmüyor dedim, test yaptı. Evde kontrol edin enfeksiyon var dedi. Neden düşmüyor ya da ne yapayım dedim. Oda ilaçları içirin düşer dedi. Bebek halsiz emzirin dedi. Özele gittik yatırdı. Bu doktora gelmiş eşim aslında yatış yapmanız lazım ama hastanede yer yok diye öyle dedim demiş. Eşimde ya çocuğa bir şey olsa demiş. En fazla havale geçirirdi , 2. Çocuğunuz kafanızı çalıştırın ne yapayım günde kaç hastaya bakıyorum. Tek tek açıklama mı yapacağım demiş. Sonra baya şikayet falan ettik. Bu arada kısa kestim bazı yerleri.
Gzde1 Organikumos o anki tek derdim ateşi düşsün dü sormayı unutm tanıdık bir doktora sordum ateşi düştüyse sorun etmeyin dedi daha sonra