Aselikra27 3 aylık bebekleriniz kaç kilo hanımlar benim kızım en son geçen ay 4 200 dü yarın gidicez bakalım kaç oldu çok kilo almıyor napsam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Badeliz Aselikra27 ben ilk 2 ay hem emzirdim hemde bebelac gold mama takviyesi yaptım oda baya iyi aldırdı şuan sadece emiyor
Yagiz-annem Benim de oğlum iki aylık ama 7 kilo ve 62 cm smdi sizi görünce biz çok mu önden gidiyoruz yoksa 🙄
gokaybulutbey Benim oğlum iki ay 16 günlük en son 16 gün önce bir aylık kontrolünde 5.970 kg 55 cm gelmişti @
dikenlerinleydisi Bizim de en son 2 ay 8 günlükken 6 kilo 400 grmdi simdi 7 olmuştur ben her saat süt verirdim doktorum da bundan dolayi kilo alimi fazla olmuş dedi bide cok zayif dogdu 2 kilo 875 grm
Zeynep_emir_ 3 ay 10 günluguz 🙏☺3 ay kontrolunde 5.700 gr 61 cm dedi doktor ıyi dedi kilosunu boyunu da❣
Girlpower Aselikra27 3 ay kontrolünde 6370 62 cm idi yarına randevu aldım 4 gün sonra 4 aylık olacak bakalım ne olmuş kendimi sınava girecekmiş gibi hissetmeye başladım😂
Esross Girlpower bizde 3 aylık kontrolumyzde 6350 idik ayın 10 unda 4 aylık olucaz inşallah bakalım kaç olduk biraz ağırlaştı hissediyorum kollarım ağrıyor taşırken sadece anne sütü ile besleniyoruz çok şükür 🙏💙