Bsrsyy94 Mervesaban onarıcı özelliği varya onunda birde doğal bi ürün kızımın poposu pancar gibiydi böyle çatlak olmuşmuştu çok kötüydü bir günde toparladı valla evde varsa deneyebilirsiniz
Mervesaban Bsrsyy94 çok şükür bugün geçti artık eğer bir daha olursa kii inşallah olmaz deneyeceğim onu da 🙏🏻
Karakayasveet05 Mervesaban ben artık günde bir kere altını yıkıyorum silsem bike ıslak mendilleri sıcak su ile yıkıyorum çünkü çok ağlıyordu bebeğim ozaman
Gmzrl Tyrosid, bactoroban ve sudocrem kremi donusumlu olarak her alt degisiminde suruyorum. Bir gun icinde gozle gorulur farkediyor. Tabii doktor tavsiyesiyle 🙏
ejderyaaa Mervesaban Benm kızım da öyle oluyrdu travazol 5 gün kullanmam yeterli 5 günün sonunda geçyr kesinlikle denemelsn
Miracimmm Mervesaban meraba canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdaydım taaki kaynanam margarin sur deyinceye kadar hatta başta yok geçmez etmez dedim ama gerçekten 2 surmemle tertemiz oldu dene istersen
Elv_18 Mervesaban ıslak mendil canım dediğim .bez olarakta kullandım aslında güzel bir bez ama çok fazla lastik izi yapıyor