Mlkmhrrm Merhaba sevgili annişler bebeklerinize ilk kahvaltıya nasıl başladınız neler verdiniz doktorumuz yedinci ay itibari ile yumurta dedi diğer tadımlarımızı bitirdik kahvaltıya geçtik ama daha 6.5 aylık bebeğim yani yumurta veremeyeceğim sizler neler yaptınız neler verdiniz bebişlere
Tuba Mlkmhrrm Yumurta sarısı, bebek bisküvisi ve labne veriyorum kahvaltıya. Yumurta veremiyorsanız labne ile bebek bisküvisi verin☺️
turansmom Mlkmhrrm 6 aylık. 5 ayda tadımları bitirdik şuan kahvaltıda yumurta sarısı, lor yada süzme yada labne veriyorum. Yanınada bir cay kasıgı pekmezi bazen sulayarak biberona koyuyorum, bazen yemekten sonra agzina koyuyorum
Tugceakyuz Tuba Mlkmhrrm yumurta sarısı labne keçiboynuzu veya dut pekmezi bebek bisküvisi ya da muz veya avakado veriyorum karıştırmadan 7. Ayımıza girdik bu ay itibari ile cevize de başladım doktorumuz tavsiyesiyle😌😌
DD_ Mlkmhrrm yok illa 7. Aya beklemeyin yani koca yumurta sarısı vermeyeceksiniz sonuçta 1 hafta kadar çeyreğini verin sonra az az arttırın. Ayrıca harika bir konu olmuş tam da buna bakmak için girmiştim ☺️
Meltemeymen Mlkmhrrm ayri ayri veriyorum. Biz nasıl.besleniyorsak.oyle yedirmeyi doğru buluyorum. Her besinin tadını bilmesi lazım bence.
DD_ Tugceakyuz labneyi kendiniz mi yapıyorsunuz hazır mı alıyorsunuz? Bebek bisküvisi ne kullanıyorsunuz?
Mlkmhrrm Meltemeymen bende öyle düşünenlerdenim ayrı ayrı vermek isyorum doğrusu da o zaten neler veriyorsunuz peki
Tugceakyuz DD_ labneyi kendim yapıyorum labne olmazsa lor peynir yapıyorum dönüşümlü kullanıyorum. Bebek bisküvisi de ilk başta kendim yapmıştım oğlum pek sevmedi hamm keçisütlü deniyorum şuan sevdi gibi gibi 😅
Ozelecem Mlkmhrrm Penelope gurme instagram sayfası var ordan inceleyebilirsiniz bi ablam tavsiye etti her ürünü ordan sipariş verdim mutfağını falan incelemiş gidip hatta çok temizler dedi kesinlikle öneriyorum çorbaları harika özellikle benim oğlum sebze çorbası sevmez orda irmikli sebze çorbası var bayılıyor ona yavaş yavaş deniyorum bakalım
Meltemeymen Mlkmhrrm Yumurta Sarısı, peynir Dut pekmezi. Kabiz oluyor arada yuları suyla haşlayıp kayısı ekliyorum veriym. Avokado yoğurt vs :)
bikerem Mlkmhrrm bazen hasliyorum,peynir biskuvi,pekmez gibi karistiriyorum. Bazen omlet yapiyorum( peynirli,avakadolu vs), bazen de muz yumurta sarisi avakado eziyorum
Petitom Mlkmhrrm benim bebeğim de 6 ay 21 günlük kahvaltı olarak yumurta sarısını haşlayıp veriyorum labne kendi yaptığım peynirden avakado veriyorum kara üzüm suyu yapıyorum ara ara ondan veriyorum
minikmucizeannesi Mlkmhrrm 5.ayda tadımlari bitirdik 6.aydayiz 1 yumurta sarısı çeyrek muz 2 adet bebek bisküvisi biraz da anne sütü/ ya da mama 30/60cc kadar kıvamına göre yediriyorum seviyor :)
Tugsace Mlkmhrrm ben 6 aylıkken yumurta sarisinj veriyordum 1 dk haşlayıp sonra sarışını kaşıkla yediriyordum. Minik parçalarla ekmeği tahin pekmez bandirip yedirdim. Patatesi ezip veriyordum. Çok şükür gelişiminde de problem olmadı
Mlkmhrrm Tugsace teşekkür ederim yumurta sarısını tam pişirmiyorsunuz demi doğru anladım akışkan kalıyor
Mlkmhrrm Tugceakyuz deneme yanılma ile ilerliyor bebişler neyi sevecekleri belli olmuyor teşekkür ederim lorunu yaptım denesin sevmezse başka yöntemler deneyeceğiz artık