Gorkeminannesiii Selam kızlar çok kötüyüm 3 gündür reglyim bugun mahvoldum çok kötüyüm sanırsınız genç kızım 😔 o derece Bi agrı canım çok acıyo kasıklarım belim varmı böyle olan benim gibi. 😭😢☹️
Melek_annesi_06 Gorkeminannesiii bende aynıydım canım hatta hastanelik oluyordum ne tesadüf ki doğumdan sonra herşey normale döndü çok şükür acı çekmiyorum artık İnşaAllah sende kurtulursun 🤗🌹
Cennet-Kokulum Gorkeminannesiii Bende öyle oluyorum 5 gün sürüyor 3 gün ağrıdan geberiyorum ee çocukta var mecbur onunla ilgilenmek zorundayım yatamıyorum yani bir şekilde idare ediyorum size de çok geçmiş olsun inşallah bir an önce ağrınız geçer
Ecreee Gorkeminannesiii sıcak şerbet yapın için..iyi geliyor…ve usuttuyseniz ondan olmuştur..genelde benim ağrım olmaz ama üşüttüğum zman ağrım olur .
Gorkeminannesiii Semaab kız işin ilginç tarafı ben dogum sancısı ne bilmiyorum ☹️ ama ne berbat bişeymiş bu sancı 😢😢çıldırdımmm
Birannebirfurki Gorkeminannesiii evlendim balayında adet oldum hemen arkasına hamile kaldım 22 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım arkasına 2 defa adet gördüm doğum yapalı 9 ay oldu koruyucu iğne vurulduğum için mi bilmem hala olmadım 😂
Gorkeminannesiii Melek_annesi_06 aşkım ben sezeryan oldum ama ☹️ normal dogurmak için nelerimi vermezdimkii oyuzden geçmiyor 😢
Melek_annesi_06 Gorkeminannesiii bende sezaryen oldum canım anlıyorum seni üzülme lütfen biz mi seçtik sanki kıyamam sana❤️🤗İnşaAllah bi anda kurtulursun sende🌷
Gorkeminannesiii Cennet-Kokulum evet bebeler olmasa yatar uyuruz dinleniriz onlar olunca bide onlar ekleniyor ustune 😅
Handeakglyvz Gorkeminannesiii aynı durumdayım malesef evlenmeden önce de çok ağrım olurdu ama doğumdan sonra bi tık daha arttı sanki yerimden kalkamıyorum o derece bir ağrı çocukla mecbur babası ilgileniyor ağrı kesici iğne vurdurmadan geçmiyor ☹️😥
Handeakglyvz Gorkeminannesiii normal doğum yapınca geçer demişlerdi bana umutlanmıştım hep hiç geçmedi daha çok arttı sanki 😥
Gorkeminannesiii Handeakglyvz yaa geçmedi demekki bende normal dogumda geçer diye biliyordum ☺️ demek geçmiyormuş ne bu kadınların çektikleri 😔
Gorkeminannesiii Melek_annesi_06 yaa ben normal dogumda geçer sanıyodum sezeryandadamı geçiyormuş 😊 şimdi daha iyiyim kuşumm 💖
Songul1996 Gorkeminannesiii canim valla ben adet olunca acillik oluyordum evlenince gecer dediler deikleri gibide oldu dogumdan sonra yine basladi diyet yaparken her sabah yarim demet maydanoz ilik su ve yarim limon sıkıp iciyordum adet agrilarim tamamen gecti arastirdim gercektende ise yarıyormuş
Melek_annesi_06 Gorkeminannesiii valla canım mucize gibi bişey nasıl olduysa 😊çok şükür canım sevindim senin adına İnşaAllah bu son adet sancısı olur bi daha seni rahatsız etmez🤗🌷
Guzelkizimbenim Gorkeminannesiii bende öyle ya güya normal doğum yaptim ama gene o sancilari öpüp basima koyarım doğum sancisindan sonra 🤢