nilcvsdanic Aralıkta doğum parası için başvuru yaptım ama hala para yatmamış acaba neden yatmamış olabilir aradan ne kadar geçmesi lazım yatması için
durununannisi__08 nilcvsdanic gidip alin paraniz yatmistir brnimde ole yaziyodu 2 ay oldu gittim aldim
Cennetkoydum nilcvsdanic odeme asamasinda demek hesabinizda alabilirsiniz demek herkes oyle aldi. E devletten ptt kurum odemlerine girin orda gorunur paraniz. Bu aralar sistem yogun girisiniz zor olabilir
arzuu-52 nilcvsdanic yatmıştır canım o PTT ye git al paranı sen parayı almadığın için ödeme aşamasında yazıyor hala. Bende ödeme aşamasında yazıyor diye beklemiştim bi kaç ay netten araştırdım halbuki para yatalı baya olmuş gidip aldım bende
Caganege E devlette yazan her zaman doğru olmuyormuş bende dün aldım 2 ay oldu doğum yapalı 144 arayıp öğrenebilirsiniz yatıp yatmadıgını
nilcvsdanic Cennetkoydum PTT ye gittiğimde daha yatmamış demişlerdi 1 sene dolmadan yatırılmiyor demişti orda çalışan e devletten takip edin demişti
Defneninannesiiii Cennetkoydum benimde ödeme aşamasında yazıyor ama PTT kurum ödemelerinde görünmüyor yatmışmıdır acaba