Melisada Kızlar ptt den mesaj geldi paranız banka hesabınıza yatırıldı diye ama hesapta para gözükmuyor böyle bir durum yasayan var mı acaba
defne-2 Melisada simdi eşime cıktı Bana cıkmadı ama mesaj bana geldi eşimle iletişim numaralarımız farklı bana da mı cıktı acaba
Tugce_hckrkmz37 Melisada cnm banka değişiklik gösterblyr yogunlukdan dolayı 5 iş günü içinde hesaplara düşüyor
Melisada Merve-miray ben başvuru yaparken iban vermiştim bildirdiğiniz ibana ait hesap diyor ama bilemedim 🤷♀️
Melisada defne-2 aileden bir kişiye çıkıyor diye biliyorum ama mesaj niye size geldi onu anlamadım eşinize başvuru yaparken sizin numaranız yazılmış olabilir mi?
defne-2 Melisada yok yazmadı aradım ptt bana cıkmaş eşime cıkmıs ama numara nasıl olduysa herkesin numaradı ayrı bırbırImızın no kullanmayız hiç ama
Patatesyanakannesii Anne23 ben iki gün önce yaptım canım hala bir sonuç gelmedi bu en son olan yardım otomatik yatıyormuş galiba Ben bir kere bile alamadım 144u ariyorum ulasilmiyor cimere yazdim en son bakalim nasip
Melisada Anne23 e devletten başvurmuştum ben canım geçen yıl aldım ikinci başvuru kendiliğinden olmuş şuan başvurular devam ediyor mu bilmiyorum e devletten bir bakarsın
Patatesyanakannesii Melisada sadece bir ben almadım galiba Bu forumdan hic pandemi parası bir kere Şansıma yatmadı tam 4 kere başvuru yaptım bir sonuç bile gelmedi Dünden beri e-devlet’e giriyorum sosyal yardım yerinde Merkezi yardım falan yazmıyor PTT kurum ödemeleri zaten açılmıyor
Melisada Patatesyanakannesii Neye gore veriliyor gerçekten bilmiyorum geçen yıl bana 5 ay sonra cıktı belki yatar şansınıza inşallah 🙏
Tubaklnc Merhaba niçin yardım yapıyorlar ve nasıl başvuru yapıyorsunuz hala başvurma imkanımız var mı