leynanin_pembemantosuu [silindi] eşimin bende önce iş yeri varmış batmış çok büyük borca girmiş yaklaşık 300-400 milyar kadar borcu var 17 tane icra dosyası var bu yüzden ne sigortalı işe girebiliyor nede hiçbişey yapamıyoruz
leynanin_pembemantosuu Alanbebek evet bayağı sıra vardı bende 12:40 da gittim ptt ye beklemeye 10 kişi vardı bekleyen girdim sıraya 1 buçuğa kadar 70 kişi vardı resmen bekleyen aramışlarmı evde bulamadık sizi diye
leynanin_pembemantosuu Gul9 ben konuştum dediğim gibi ararken başarız dedi dıt dedi kapandı prş peşe arayarak hattı düşürdüm konuştum
Mom084 Prensesannesi38 bunueni başvuruda mi yaptiniz Bana geçen seneden beri çıkmadı umarım ihtiyacı olan birisinizdir
Denizinannesi52 Erolbsr sosyal yardım bilgileri sorgulama kısmına bakın yada ptt kurum ödemelerine bende de öyle yazıyordu geçen sene temmuzda başvurmuştum 2 ay sonra gördüm ki yatmış
1prens_1prenses_Annesi Prensesannesi38 ne parası aldınız iş sahiplerine vermiyom hanımlara ne parası veriyolar
Yorgunanne07 Prensesannesi38 bende başvurun yapmak isdiyorum eşim asgeri ücret çalışıyor sizin varmi geliriniz eşim yapma dedi ama bizimde sıkıntılarımız var yetmiyor geliriniz varmi maasiniz sigortanız canim
iyikianneyim61 Prensesannesi38 hanenizde sigortalı çalışan varmı? esim çalışıyor sigortali kiradagiz dedim sansimi deneyim 2 kere başvuru yaptım cikmadi bidaha basvuru yapicam dilerim cikar
Tulaybzkrt Bende geçen sene yaptım bi cevap alamadım açıklama kısımına be yazdığınız da ödene tapıldı merak ettim bizeede söyleseniz
Esmece Prensesannesi38 Benim anlamadığım ptt nasıl eve getiriyor size yakın olan yeri arayıp soruyormusunuz benimkinde size en yakın ptt şubesinden alabilirsiniz yazıyordu şükürler olsun çıkmış ya çok sevindim vallahi
Yorgunanne07 Gul9 eşim hayır dedi ama yapmak isdiyorum e devletim yok eşimin var gizlice yapsam Olurmuki eşim caliso sigortamı z var asgari ücret aliyor cikarmiki