Fulyaalinmina cicekannesiii düzelecek hiç merak etme canım bende çok kafaya takıyordum hep sola yatırıyordum gece yüzü bana dönsün diye sonra kendi döndükçe düzeldi
Fulyaalinmina cicekannesiii kendi haline bırakmak en güzeli canım biximki de bugün desteksiz oturmaya başladı hatta tutunup kalkmaya çalışıyor ama hala dönmüyor yüz üstü 😂
Bal91 cicekannesiii sen sivri uzun kafa görmemişsin canım benim bebişimin daha uzun 3 ay 29 günlük sağ sol yatmaktan düzelir diyorlar
cicekannesiii Bal91 bnde geceleri oyle gunduzleri sirt ustu yatiriyorum gene de sivri ama fza dgl 😊duzelir diyorlar bekliyorum bnde😁
hberfin cicekannesiii ben dün sordum yatırırken sağ sol yatır diye arkasını destekle düzelir dedi. Dene sende
Aysel_11 cicekannesiii daha göstermedim ya ama gidicem herkes söylüyo kimseye laf anlatamıyorum ben düzelttikçe o aynı şekil yatıyo napıcam bilemiyorum nasıl düzelicek fotoğraf atabilsem tuhaf duruyo ama napayım
cicekannesiii Aysel_11 bnde kac defa duzeltiyorum gene kndi bildigi gibi yatiyor cnm evet doktor gorsun insallah duzelir skma canini
Fulyaalinmina cicekannesiii büyüyor anlamadan diycem 😂 bizimki o kadar mızmız ki sonuna kadar anladım
eyluleren cicekannesiii oğlumun kafasının da üst kısmı çok büyüktü zamanla çok değişiyo isteyen istediğini desin boş konuşuyolar
Aydanyirtici cicekannesiii insanların ici kotu olmus kotu bakan kotu görür hic takmayın hic saglikla buyusun bebeklerimiz🌸🌸
cicekannesiii Aydanyirtici vala cnm anneler uzulsun diye kasten yapiyorlar cnm bn hic oyle diyemem onlar pat diye soyluyor😊