cicekannesiii mnnakanne cok iyi canim bnde diyorum zmnla duzelir daha kucuk millet iste illa birsey dicek cok sagol cnm uzmem kndimi artk😁
mnnakanne cicekannesiii amaaan millete ne bakıyon boşverr ben hep karşılıgını cevabını verdim şimdi kimse biley diyemiyo 😂
cicekannesiii mnnakanne valla bnde takmicam artk en iyisini yapiyorsun birsey bulamiyorlar illa bi kusur bulcaklar😊😁
Zey44 cicekannesiii kendi dönmeye başladıkça düzeliyor benim kızımın da öyleydi şuan 6 aylık o zamanlar her gören kafasını düzelt diyodu doktora sordum bıngıldak kapanana kadar düzeliyor dedi
Aysel_11 cicekannesiii seninkinde hiç bi şey yok canım benim kızımın kafa yamuk bi tarafı düz ve napıcağımı biliyorum da olmuyo ben daha kötü durumdayım çok takıyorum kafama 😞
cicekannesiii Aysel_11 canim uzme kndini ne kafa sekilleri duzelmis ben baktimda.peki doktora gosterdinmi ne dedi
Aysel_11 cicekannesiii daha göstermedim ya ama gidicem herkes söylüyo kimseye laf anlatamıyorum ben düzelttikçe o aynı şekil yatıyo napıcam bilemiyorum nasıl düzelicek fotoğraf atabilsem tuhaf duruyo ama napayım
cicekannesiii limonlukarpuzzz yok gelmek bilmiyordu 41.haftada zar zor geldi 😁bnde duzelir diyorum canim
Mrl-ozsen Bebek sağ ya da sol tarafa yattığı zaman sivrileşiyormuş arada düz şekilde yatırmak gerekiyormuş ama en iyisi doktor sormak bence sıkıntı yapmayın ne kadar çok sivrileşebilir ki sağlıklı oldun yeterki 😍
cicekannesiii Mrl-ozsen gecelri sag sol sirt ustu yatiriyorum gunduzleride gene bi kulp buluyorlar canim neyseki icimi rahatlattiniz😊🤗
esra89 cicekannesiii bir kere sivri kafa daha güzel olur onlar ne anlıyormuş arkası basık olsa daha mı iyi ne güzel çocugumun kafası maşallah daha büyüdükçe toparlanıyor ben biraz zor doğum yaptım kafası upuzın çok komikti 😂herkes diyordu vakumla mı çektiler sinir oluyordum😒😒 şimdi bir güzelki zaten arkası uzun isterdim de biraz fazla uzundu ahaha 😂😂😂şimdi 9aylık oldu şekil oturdu tamamen kimseyi takmayın rabbim sağlık sıhhat versin
limonlukarpuzzz cicekannesiii benimde kayinvalidem kizimin kafasina takmiş durumdaydi eşimde annesinin lafina bakip kafaya takiyordu doktor premature bebeklerde olur kafa şekli bozuklugu gununu doldurmus bebekte olmaz 6. Aydan sonra düzelir dedi ve düzeldi sukur kii :)
Minikmucizem02 cicekannesiii Bizimki düzeldiyse sizin hayde düzelir. Erken doğum yaptım ve doğumda çok zorlandm bizim kafa şeklimiz bariz kötüydü gören birdaha dönüp bakıyodu ve ben çok üzülüydm içten içe çok şükür 1 yaşındayz ve o halinden eser kalmadı. Üstüne bıngıldağımız da çok erken kapandı ve her ay kafa ölçümü alıyodk o da normale döndü çok şükür
cicekannesiii Minikmucizem02 cok sevindim senin adina canim 😊bebekler cok cabuk toparliyor kndini allah baska dert vermesin😊😊
cicekannesiii limonlukarpuzzz cok sukur canm sevindim😊annelik bzimkide birileri birsey diyince hep kafaya takiyoruz 😊