brcn1990 Miran11 Nerden nasıl başvuruyoruz rica etsem söyleyebilir misniz ? Bir de şartları nedir ? Cevap verirseniz çok memnun olurum ☺
TalentedMom Miran11 PTT üzerinden yapılan Kurum ödemeleri sorgulama ekranından da görülüyormuş fakat yoğunluk olduğu için açılmıyor
ejderyaaa Benim hesap kartımı bankamatik yuttu 1.fazdan faydalanmiştm ama şuan eski IBAN olduğu için alamz miyim
sultan_srgn Merhaba kizlar ben geçen sene 1000 TL pandemi başvuru yaptım süreç devam ediyor yaziyor ne demek oluyor
2Minnosannesi Mrsbayan Başvuru yapılmıyor otomatik olarak başvurulmuş. E devlette arama motoruna sosyal yardım bilgileri yazın çıkmışsa orda vardır. Yoksa isterseniz e devlette cimer yazın ordan yardım başvurusu yapın belki başka yardım verirler.
sevilefemuhammet Bana Sabah tam kapanma programı ile 1100 TL PTT kartınıza yattı diye mesaj geldi kartta bakıyorum devamlı gelen giden yok basina gelen var mi
Tugceozefe 1limonatamoms ben başvuru yapıp bi dahada hiç bakmamıştım acaba banada yatmis midir önceden sizinki gibi yaziyor
Mervee2406 Ben bugün arkadaşımla gittim ptt kapalıydı pandemi den dolayı kapalı dediler . Ptt kartımda yok ıban bilgilerim de yok sosyal yardımda . Bana hâlâ mesaj gelmedi evinize gelecek diye . Acaba nasıl olacak bi bilgisi olan var mı
Merilice Ozlem89 e devletten ptt araması yapın. Ptt ödemelerinde de süreç devam ediyor yazıyorsa bi süre daha bekleyin. . . Teyzemde de süreç devam ediyor yazıyordu başvuru sayfasında. Ödeme sayfasında ise para yatmış görünüyordu.
Ltfy Nur64 merhaba size bişey sorabilirmiyim. Banada mesaj geldi sabah çekebilirsiniz die. Ptt ye gittim sıfır hesap. E devletten baktım para gözüküyor çekebilirsiniz dio hemen yanında da başvuru sonucu kapsam dışı yazıyor. Acaba sizde ne yazıyor e devlette merak ettim