Melekop Miran11 ben hiçbir başvuruda bulunmadım ama geçen hafta param geldi. Bulunduğunuz ilin belediye başkanının eline bakıyormuş bu . Bizim belediye başkanı çok aktif . Sağolsun. İlk sıralara aldırmış ilimizi.
Selinalarissa Merhaba arkadaslar 5 mayista 1100 tl.odeme hesabima yatirildi edevletten ptt girince 2020 eylul ayindan da odeme gozukuyo ama onu almamistim hala duruyormudur acaba odeme resim atamiyorum daha aciklayici olurdu aslinda
Gzdzeynep Selinalarissa alabilirsiniz ben bugün sordum postaçek hesabımda görünüyor aralık ayı ödeme ama haberim yoktu alamamıştım. Kapanmadan sonra gidip merkez postaneden güncelleyip hesabı alıcam parayı.
Selinalarissa MerveGl- bende aynis sendeki g8bi cikiyo 2020 yilindakini almadim 5 mayista 1100 tl direk hesabima yatti
Selinalarissa Gzdzeynep 5 mayista direk hesabima yatirldi 1100 tl ama gecen senedende varmis hesabim tanimliydi o yuzden kafam karisti onceki acaba nie hesabima yatmadi
Selinalarissa Gzdzeynep aa sendemi 1. Almadin 2. Yi aldin ozaman pazartesi postaneye gdiiyim ben ins duruyordur ya
Aysegul_27 Minik-prensesim bunu devlet kendi veriyor da cnm pandemiden yararlanan ihtiyacı olmayan insan gördüm ben adamın herseyi var cıkmış
Tudaa Narinom838228 ya valla banada öyle dedi parakar yatmadı diye görünüyomuş sonra ben ertesi gün baktm ödemeniz hazırdır diyodu